Column web
Image default
Bedrijven

Netverlichting

Voor zowel buiten als binnen is netverlichting de perfecte kerstverlichting, want hiermee worden eenvoudig kerstbomen, heggen, buxussen, andere planten, oppervlakken rondom het huis of het bedrijfspand versierd tijdens de kerst. De led lampjes zijn ook gelijkmatig over het net verdeeld en dit betekent dat deze lampjes niet 1 voor 1 opgehangen hoeven. 

Hoge kwaliteit netverlichting

De netverlichting is van hoge/goede kwaliteit gemaakt, want het versierd mooi je tuin of je woonkamer. Het bedekt een groot gedeelte van het oppervlakte en het straalt enorm veel gezelligheid uit. Bovendien gaat de verlichting gemiddeld 5 tot 10 keer langer mee dan andere verlichting. Ook is deze netverlichting waterbestendig en kan het bijvoorbeeld de hele winter buiten blijven hangen. 

Koppelbare netverlichting

Als je een groot oppervlakte wilt verlichten, dan kan je gebruik maken van netverlichting. Er zijn meerdere soorten afmetingen, zoals 2×3 meter, 2×2 meter en 1,5×1,5 meter. De kleur van de netverlichting is warm wit en je kan zelf bepalen hoe dicht je deze lampjes op elkaar wilt hebben. Deze verlichting is gemakkelijk te installeren en bied je de mogelijkheid om te schakelen tussen warm wit en extra warm wit licht. 

Het combineren van netverlichting met … 

Het is populair om tegenwoordig tijdens de donkere kerstdagen de tuinen steeds meer te verlichten. Hierdoor zijn de verlichte kerstfiguren de juiste oplossing om extra op te vallen met de kerstverlichting in de voortuin. De verlichte kerstfiguren bestaan bijvoorbeeld uit verlichte rendieren tot aan sneeuwballen. Al deze verlichte kerstfiguren zijn bestendig tegen vocht. Het is belangrijk om alle stekkers goed te controleren en de afsluitring goed is aangedraaid om te voorkomen dat er vocht tussen kan komen. Door een groene kerst decoratie boven je deur te hangen haal je de kerstsfeer direct in huis. Hier zijn diverse maten van en met behulp van een transformator zijn ze eenvoudig verlengbaar.