Column web
Image default
Aanbiedingen

Op pad in de zomer? Dit is wat je kunt doen!

Als het lekker weer is is het over het algemeen zonde om de hele dag in de auto te moeten zitten. Als je je dan toch van punt A naar punt B moet verplaatsen, kan dit nog wel eens lastig zijn. Door de adviezen in dit blog te bekijken en te overwegen, weet je straks zeker dat je je op een optimale manier vervoert. Lees vooral snel verder als je precies wilt weten hoe jij de auto kunt laten staan tijdens het lekkere weer en simpelweg kunt genieten van de zon en de heerlijke temperatuur!

Een stukje fietsen?

Het is natuurlijk helemaal niet verkeerd om de fiets er gewoon eens bij te pakken. We zijn zo langzamerhand gewend dat het normaal is om met de auto te gaan. Als de afstand die jij moet overbruggen simpelweg te fietsen is, is het natuurlijk net zo lekker om dit tijdens het lekkere weer te doen.

Als je tegen de rit opziet, is het ook niet verkeerd om een elektrische fiets te overwegen. Afhankelijk van de actieradius en de te overbruggen afstand kan dit een goed alternatief zijn. Probeer dit zeker!

Een E-chopper van Bubbelbal

Het kopje van deze alinea zal in de eerste instantie wat apart klinken, maar we hopen dat we het door onderstaande aanvullingen allemaal wat duidelijker kunnen maken. Een E-chopper is in wezen een soort elektrische scooter. Door de elektrische component zit je niet in de stank en heb je geen last van de herrie die een reguliere scooter of motor produceert.

Je kunt zo’n E-chopper huren bij het bedrijf Bubbelbal. Of je nu een leuk uitje met vrienden of familie wilt of dat je je gewoon liever op een enorm ontspannen manier van punt A naar punt B vervoert: een E-chopper is zeker geschikt!

https://www.bubbelbal.nl/