Column web
Image default
Dienstverlening

Postdozen voor een succesvolle verzending

Om een webshop succesvol te laten zijn moet je aandacht besteden aan een aantal zaken. Eén van die zaken is de manier waarop je de producten verstuurd. Goed verzenden is belangrijk om ervoor te zorgen dat jouw producten onbeschadigd aankomen bij klanten. Voor het verzenden van producten zijn postdozen zeer geschikt omdat deze speciaal zijn gemaakt voor verzending per post. Bij de Dozenhal kun je veel formaten postdozen bestellen. En als je vandaag bestelt dan kan het morgen al geleverd worden.

Postdozen bij de Dozenhal

De postdoos is een stevige kartonnen doos die speciaal is gemaakt voor verzending per post. Bij de Dozenhal zijn er twee soorten, de ‘normale’ postdoos en een brievenbusdoos. Zoals de naam al aangeeft past deze laatste doos door de brievenbus.

Bij de Dozenhal hebben ze vele formaten postdozen op voorraad. Met de dozenzoeker kun je zoeken in het actueel aanbod kartonnen dozen. Afhankelijk van het aanbod kun je kiezen voor bruine of witte postdozen, met of zonder plakstrip. De dozen zijn zowel nieuw als gebruikt verkrijgbaar. Gebruikte dozen zijn zeker niet van mindere kwaliteit en geven je de mogelijkheid om goedkoop postdozen te kopen.

Naast postdozen kun je bij de Dozenhal andere soorten dozen vinden zoals:

  • Tabaksdozen

  • (Amerikaanse) Vouwdozen

  • Palletdozen/Containerdozen

  • Octabins

Extra bescherming van je producten met verpakkingsmaterialen

Naast het gebruik van goede postdozen is het verstandig om je producten extra te beschermen met verpakkingsmaterialen. De Dozenhal beschikt over allerlei verpakkingsmaterialen voor extra bescherming of het opvullen van dozen. Voorbeelden van deze producten zijn natronkraft papier en golfkarton op rol.

Natronkraft papier

Natronkraft papier is uitstekend materiaal voor het beschermen en bufferen van dozen. Door het sterke en ruwe papier worden producten beschermd tegen schaven en stoten.

Golfkarton

Golfkarton is een van de meest gebruikte verpakkingsmateriaal in Nederland en dat is niet voor niets. Golfkarton is een goedkoop materiaal dat zeer geschikt is voor het beschermen van producten. Dit komt omdat de golven van het golfkarton bestand zijn tegen zware producten en harde stoten. Toch is golfkarton flexibel wat het geschikt maakt voor iedere zending terwijl het tijdens transport de schokken opvangt en krassen voorkomt.