Column web
Image default
Internet

Krijg inzicht in diverse gegevens van uw vastgoed middels deze software

Uw vastgoed eenvoudig beheren middels zeer toegankelijke software – dat klinkt u vast als muziek in de oren. Wanneer u de juiste software in handen heeft voor uw vastgoedbeheer, scheelt het u een hoop tijd. Voor een betrouwbaar vastgoedbeheersysteem gaat u in zee met Informant Software. Zij zijn dé specialist in vastgoedsoftware waarmee u volledige ontzorging voor uw bedrijf realiseert.

Een specialist op het gebied van vastgoedsoftware

Informant Software bestaat sinds 1990 en houdt zich bezig met de ontwikkeling van kwalitatieve software voor compleet huurbeheer en/of VvE-beheer. De software ondersteunt verschillende zaken in uw onderneming. Denk hierbij aan facturering, onroerend goed beheer, financiële administratie, projectadministratie en het publiceren van deze data op een internet portaal. Met behulp van de totaaloplossingen die zij bieden, beheert u uw vastgoed overal ter wereld gemakkelijk en flexibel.

Een zeer gebruiksvriendelijk programma

Het vastgoedsoftware van Informant Software zorgt voor inzicht in diverse gegevens, maar daarnaast is het ook nog eens zeer toegankelijk en gebruiksvriendelijk. Door de software te gebruiken, is het mogelijk op een zeer toegankelijke manier zowel uw VvE-management als uw huurbeheer te managen. Zo beheert u onroerend goed van derden, maar ook van uzelf en biedt het vastgoedbeheerprogramma mogelijkheden voor financiële en technische zaken. Daarnaast legt u met behulp van de software een database vast, waarin veel gegevens kunnen worden ondergebracht. Denk hierbij aan technische details, foto’s, eigenaren en huurders.

Een oplossing voor iedereen

De vastgoedbeheersoftware biedt u een overzichtelijke online omgeving waarmee u uw volledige huuradministratie eenvoudig beheert. Daarnaast is het door de optimale integratie enorm tijdbesparend en voert u meerdere huur- en/of VvE administraties. Ziet u het wel zitten om uw vastgoed eenvoudig te beheren middels de totaaloplossing van deze specialist? Neem contact met hen op om de mogelijkheden te bespreken. Zo ontzorgt u niet alleen uw bedrijf, maar houdt u zelf ook tijd over voor andere belangrijke zaken!