Restaurantbeheersoftware voor een gecentraliseerd kassasysteem

Tegenwoordig is POS-software (restaurant-point-of-sale) met een geïntegreerd databasebeheersysteem, eenvoudige functionaliteit en betrouwbaarheid direct beschikbaar in de markt. Uit een recent onderzoek blijkt echter dat managers vaak afhankelijk worden van aanvullende software, samen met de hoofdsoftware voor alle restaurantfuncties. Om dergelijke complexiteit te voorkomen, moet een restauranteigenaar een goed marktonderzoek uitvoeren voor optimale kosten en maximale winst. Belangrijke technische en managementpunten waarmee rekening moet worden gehouden voordat u voor een softwareprogramma kiest, worden in dit artikel besproken. Voor elke dienstverlener in de voedsel- en drankenindustrie moet een programma een receptie, tafelreservering en KOT-toepassingen (Kitchen Order Token) bevatten. Nogmaals, of het nu gaat om een ​​bar, cafetaria, kantine of luxe diner, inventarisbeheer vormt het meest uitgebreide onderdeel van een softwarepakket voor restaurantbeheer.

Ongekende groei

De wereldwijde voedingsmiddelen- en drankenindustrie heeft de afgelopen vijf jaar een ongekende groei laten zien, gevolgd door een toenemende vraag naar efficiënte restaurantbeheersoftware in de markt. Er is vastgesteld dat steeds meer nachtclubs, disco’s, bars en snelle serviceafdelingen nu een webgebaseerd managementsysteem installeren voor volledige controle op facturering en inventaris. Naast het meten van de kooptrend, zijn er ook veel vergelijkende analyses uitgevoerd om de voorkeur van het ene product boven het andere te begrijpen. De resultaten zijn altijd in het voordeel van die producten met een eenvoudige aanpak en eenvoudige POS-interface.

Een goed gemaakt POS-programma is het programma dat enkele en meerdere verkooppunten naadloos kan verwerken op zowel het aanraakscherm als de desktopinterface. Steeds meer diensten wereldwijd bieden nu op maat gemaakte bar- en restaurantwebprogramma’s aan hun klanten. Een op maat gemaakt programma is bedoeld om zijn modules te wijzigen volgens de functionaliteitvoorkeur van een client. De primaire module bevat op het web gebaseerde rapportage van reserveringen, loyaliteitsprogramma’s, cadeaubonnen, salarisadministratie, promoties, keukenweergavesysteem en extra functies volgens de keuze van de klant. Het idee is om een ​​virtuele manager te creëren om slim verschillende horecafuncties efficiënt te beheren, waaronder voorraadbeheer, KOT, nieuwe bestellingen, inspringen, levering, reservering, receptdefinitie, enz.

Nogmaals, de exponentiële groei van fastfoodketens, foodcourts en industriële catering heeft de wereldwijde verkoop van POS-software gestimuleerd. Dit heeft de operationele kosten van verschillende voedingsmiddelen- en levensmiddelenbedrijven enorm beheerst, omdat zij nu vanuit één enkel punt gecentraliseerde voorraad-, inkoop- en kostenfuncties kunnen uitvoeren. Tegelijkertijd kunnen deze functies voor bedrijven met meerdere verkooppunten rechtstreeks vanuit het hoofdkantoor worden uitgevoerd. In dit geval vindt typische centralisatie plaats, zodat alle bewerkingen vanuit een enkel punt kunnen worden uitgevoerd, hetzij vanuit een willekeurige uitgang, hoofdkantoor of keuken van commissaris.

De bovengenoemde functies van software voor restaurantbeheer zijn nauwkeurig geïntegreerd in Shop Inn Software. Het artikel is geschreven door It Pro’s om de kernfuncties te onthullen waar een bedrijf rekening mee moet houden voordat het een reserveringssysteem voor eten en drinken koopt

This article was written by