Column web
Internet

Webdesign bureau

Wij geloven dat webdesign een brede term is die veel meer omvat dan of een website er goed uitziet of niet. Website-ontwerp omvat de structuur van de sitemap, zodat alle pagina’s gemakkelijk te vinden zijn via een logische structuur. De lay-out van elke pagina – om ervoor te zorgen dat belangrijke informatie duidelijk wordt weergegeven en dat de pagina niet overvol is – is net zo belangrijk als de uiteindelijke ontwerpaspecten van kleuren en lettertypen.

Bij vanStijl hebben we een beproefd webontwerpproces opgezet om ervoor te zorgen dat elke website die we produceren, aan zijn kerndoel voldoet. Dit begint met onderzoek naar de doelmarkt en verduidelijking van de belangrijkste doelen van de site. Vervolgens produceren we een ruwe ontwerpvisie om ons concept voor de site te tonen, dat als basis dient voor discussie en feedback. Deze visie wordt vervolgens ontwikkeld tot een volledig website-ontwerp zodat feedback kan worden verzameld, revisies kunnen worden gemaakt en het ontwerp vervolgens kan worden afgetekend.

Webdesign bureau Rotterdam

In ons webdesign bureau in rotterdam maken we iedere dag weer complete webdesigns. We zorgen ervoor dat de ervaring van de bezoeker overeenkomt met jouw visie. Je wilt je bezoekers wat laten zien. Door een goed webdesign bureau in te schakelen bereik je dit doel.

Professioneel

Met een professioneel webdesign zorg je ervoor dat jouw bezoeker voelt en gelooft wat jij wilt dat ze voelen. De online zoektocht van een persoon komt bij jou uit. Vervolgens wil jij dat deze bezoeker jouw dienst of product afneemt. Hiervoor komt een professioneel webdesign om de hoek kijken. Door een goed webdesign bureau in de hand te nemen haal je het maximale uit jouw bezoeker. Een perfect webdesign voor een goed resultaat.

Mobiel webdesign bureau

We hebben een aantal mobiele sites op maat ontworpen, ontwikkeld en gebouwd die specifiek zijn ontworpen voor mobiele gebruikers. Op maat gemaakte mobiele sites gaan een stap verder dan alleen een ‘mobielvriendelijke’ website hebben, waardoor de structuur ervan de informatie benadrukt die het belangrijkst is voor bezoekers onderweg.

Op dezelfde manier kunnen we mobiele sites ontwikkelen die vergelijkbaar zijn met mobiele apps, die zijn gebouwd voor een specifiek doel en regelmatige herhaalbezoeken aanmoedigen. De ervaring van het bezoeken van een mobiele site moet net zo goed en op maat zijn als het gebruik van de beste mobiele apps, en mobiele sites hebben een aantal voordelen ten opzichte van apps, waaronder:

  • mobiele sites werken op alle mobiele apparaten, u hoeft geen verschillende versies voor verschillende apparaten te hebben
  • u kunt nog steeds pictogrammen downloaden naar uw mobiele startpagina, wat betekent dat u rechtstreeks naar de site linkt.
  • gebruikers hoeven reguliere updates niet op dezelfde manier te downloaden als met apps.
  • De mobiele site kan op elk moment onmiddellijk worden bijgewerkt.

Bekijk hieronder in de video de voordelen van een mobiel webdesign. Daarnaast legt deze mevrouw je ook uit hoe je mobiel webdesign het beste kunt toepassen. Voor een professioneel webdesign bureau, ga je natuurlijk naar vanStijl in Rotterdam.

https://www.vanstijl.nl/online/webdesign/rotterdam-bureau/