Column web
Dienstverlening

Social media uitbesteden

Berichten en foto’s posten op Facebook is in principe eenvoudig. Maar als het gaat om het promoten van je bedrijf, dan komt er toch iets meer bij kijken. Je wilt immers wel professioneel overkomen. Je social media uitbesteden aan een professioneel social media bureau is daarom een goede keuze. Bij Your Business Online weten we precies wat werkt en wat niet. Hier zit een team van 11 specialisten klaar om de beste social media strategie voor jouw bedrijf uit te werken. We gaan effectief te werk, zodat de juiste klanten aangetrokken worden. Hiervoor kunnen we verschillende social media kanalen inzetten.

Onze aanpak

Bij Your Business Online hebben we meer dan zeven jaar ervaring met diverse social media platforms. Over de jaren zijn deze steeds populairder geworden en er vinden ook continu ontwikkelingen plaats. Wij zijn steeds op de hoogte van alle veranderingen en aanpassingen, zodat we alle kanalen op de juiste manier in kunnen zetten. Your Business Online werkt met Facebook, Instagram, Pinterest en LinkedIn. Elk kanaal heeft bepaalde sterke kanten en wij weten hoe we deze het beste kunnen benutten om de gewenste resultaten te behalen. Of je nu al een groot bedrijf hebt, of net begonnen bent, je kunt rekenen op onze doortastende aanpak.

Gespecialiseerd Instagram bedrijf

Lange tijd is Facebook het meest geliefde social media platform geweest, maar sinds een tijdje is ook Instagram aan een opmars bezig. Het begon met kunstzinnige types die hun creaties lieten zien via afbeeldingen, maar al snel zagen ook bedrijven de mogelijkheden van Instagram. Je kunt een Business Account aanmaken, zodat je statistieken kunt inzien van jouw bedrijf. Zo kun je bijvoorbeeld in een oogopslag zien wie jouw volgers zijn. Maar Instagram biedt nog veel meer mogelijkheden. Wil je weten hoe wij als Instagram bedrijf dit platform in kunnen zetten voor jouw online business? Neem dan contact op en vertel ons wat je doelen zijn.

https://www.yourbusinessonline.nl/