Column web
Bedrijven

Uw producten zijn in goede handen bij Frigo Group

Bent u als ondernemer op zoek naar een kundige en betrouwbare partner op het gebied van diepvriesopslag en koeltransport?

Frigo Group is een firma die u graag van dienst is. Frigo beheert twee strategisch gesitueerde koelhuizen. Daar kunnen allerhande producten gekoeld of diepgevroren worden bewaard voor ze naar uw klanten gaan of van uw klanten komen. De totale opslagcapaciteit is 58.000 pallets. Om optimale dienstverlening en de kwaliteit van uw waar scherp in de gaten houden, is op beide locaties 24/7 bewaking aanwezig. In de vriestunnels van Frigo Group kan een voorraad verse producten in 24 uur naar -24 graden Celsius gebracht worden. Er wordt zowel naar verschillende uithoeken in Nederland als het buitenland getransporteerd.

Frigo Group beschikt over het ISO 22000 certificaat dat eisen voor voedselveiligheid-managementsystemen voorschrijft. Daarnaast is Frigo HACCP-gecertificeerd. HACCP staat voor Hazard Analysis and Critical Control Points, oftewel een risico-inventarisatie op het gebied van levensmiddelen.

Koel- en vries opslag/ transport voor diverse branches

Bij Frigo Group werken professionals met hart voor de zaak: gekoeld transport en bevroren opslag. Zowel in Nieuw-Vennep als in ’s-Heerenberg worden orderpick-diensten aangeboden. Het sorteren van dozen en het samenstellen van pallets is hier echt in vertrouwde handen. Het orderpicken vindt in de vrieshuizen zelf plaats zodat de producten in perfecte staat blijven. Frigo Group doet zaken met grote en kleine bedrijven. Voorraden kunnen in forse eenheden (met name pallets), in dozen en als consumenteneenheid bewaard en vervoerd worden. Frigo Group heeft onder meer ervaring in de volgende branches:

  • brood, gebak en desserts;
  • vruchten;
  • vlees;
  • kip en ander pluimvee;
  • vis.

Al deze artikelen vragen om een specifieke behandeling. Om een en ander in goede banen te leiden wordt gewerkt met een up-to-date WMS. Verpakkingen worden voorzien van artikelcodes, pallets krijgen barcode-labels en door middel van tracking en tracing blijft het overzicht te allen tijde behouden. Wilt u weten wat Frigo Group in de toekomst voor uw business zou kunnen betekenen? Online vindt u de namen, telefoonnummers en emailadressen van de managers. Ze horen graag van u!

 

https://www.frigogroup.com/