Column web
Image default
Entertainment

Spreuken om een nieuwe liefde aan te trekken

De ware liefde aantrekken

1. Creëer een duidelijk beeld van je
perfecte partner. Deze trillingen kunnen je denkbeeldige man of vrouw in je leven lokken.

2. Maak een relatiecollage met foto’s van dingen die voor jou belangrijk zijn.

3. Wees specifiek wanneer u de omgeving en uw toekomst samen visualiseert.

4. Leg het op schrift. Maak een lijst van uw behoeften en wensen in een bevredigende relatie.

5. Plaats de lijst waar u deze vaak kunt zien. Hoe meer tijd en energie je eraan besteedt, hoe dichter de realiteit wordt.

6. Concentreer u op de lijst en verwoord deze. Herhaal het hardop voor nog meer impact. Er gaat niets boven de kracht van het gesproken woord!

Om een ​​nieuwe geliefde aan te trekken
(Aantrekkingsspreuk)

Pak bij het licht van een volle maan een zilveren ring en wikkel deze in een schone witte doek. Graaf een klein gaatje en begraaf de ring erin. Terwijl je je concentreert op het soort geliefde waarnaar je op zoek bent en een kleine hoeveelheid wijn (of melk) over de aarde giet, reciteer dan deze woorden:

Gezegende moeder eerlijk en waar
Dit geschenk bied ik u aan
Zegen deze ring en laat hem stralen
Breng een minnaar om de mijne te zijn
Zo zal het zijn!

Laat de ring begraven tot de volgende volle maan, graaf hem dan op en draag hem. Als je geliefde dichtbij is, zal hij / zij tot je aangetrokken worden.

Een spreuk om je zielsverwant te vinden

Deze spreuk is bedoeld om een ​​partner aan te trekken die op dit moment in je leven het beste bij je past, of iemand die voor jou “bedoeld” is. Het is zogenaamd ‘faalveilig’, maar onthoud dat u de verantwoordelijkheid moet nemen voor alle resultaten en consequenties.

Componenten nodig:
Een heldere geest en gefocust doel
Speciaal papier, zoals hennep, katoen, echt perkament, wat je ook bijzonder vindt
Een ritueel schrijfinstrument (de pen is machtiger dan de Athame) zoals een ganzenveer, vulpen, favoriete balpen, etc. In elke gewenste kleur inkt.
Moon Wierook
Houtskool of een klein ritueel vuur

Timing: elk moment, bij voorkeur in het donker tijdens de wassende maan. De timing is hierdoor om vele redenen flexibeler; de aard van het werk, en de energie van de volle maan in de maanwierook die een wierook is van toename of trekken.

Versterk uw persoonlijke cirkel / aura en bereid u voor op uw gebruikelijke manier van werken. Gebruik de rituele pen en het speciale papier om krachtige woorden te schrijven die op dit moment de meest perfecte partner voor je zullen zijn. Gebruik geen specifieke namen en denk niet aan een specifieke persoon. Als u niet de juiste woorden kunt vinden, gebruikt u het volgende:

Als er een perfecte match is,
dit werk vanavond zal zeker aanslaan.
de perfecte die bedoeld is te zijn,
zal Zijn / Haar weg naar huis naar mij vinden.
In volmaakte liefde en volmaakt vertrouwen,
Ik stuur dit uit, maar niet uit lust,
Deze spreuk zal ons leiden om ons te verenigen,
de vrije wil blijft vanavond bij ons.

Als u klaar bent, leest u wat u hebt opgeschreven en bevestigt u dat alles wat u wilt zeggen, is opgenomen. Als je er zeker van bent dat het is zoals je wilt, breng dan wat tijd door met mediteren over je doel terwijl je je rituele vuur of de houtskool aansteekt. Wanneer je “dat gevoel” krijgt (het gevoel waarbij je weet dat alles klopt, je wil is gefocust, je weet dat het zeker is, je kent het gevoel …), bereid je dan voor op het fysieke aspect van het ritueel. Als het vuur kolen is geworden, of de houtskool vrolijk gloeit, lees dan hardop wat je geschreven hebt, en herhaal het 3 keer. Terwijl je leest, of aan het einde van elke herhaling, strooi je een klein handvol (ongeveer een eetlepel) Maanwierook op het vuur. Voor het beste effect en voor de veiligheid zul je hierin geoefend willen worden, dus verzin er een volledig recept van en wen jezelf aan de aard ervan voorafgaand aan de ritus.

Vouw het papier en bewaar het drie dagen bij u in de buurt. Bewaar het onder uw kussen, matras of vastgespeld aan uw nachtkleding (als u niet gekleed bent in de lucht / sterren) terwijl u slaapt. Steek na drie dagen nog een ritueel vuur aan, herhaal de procedure Circle of Power / Protection, lezen en wierook en verbrand deze keer het papier als je klaar bent. OF je kunt het papier in een speciaal spreukvak bewaren als je deze methode gebruikt. Veel heksen hebben speciale containers om het afgewerkte werk in te bewaren. Deze zijn meestal decoratief en gepersonaliseerd met gravures of beschilderingen die de inhoud weerspiegelen. Bijvoorbeeld een hartvormige kernhouten doos met runen en magische symbolen van liefde erop voor deze spreuk. Gewoonlijk worden alleen vergelijkbare spreuken bij elkaar gehouden, of elke spreuk wordt in een eigen vak bewaard.

 

Lees voor meer spiritiuele informatie en wat je te wachten staat in de liefde je horoscoop vandaag of je weekhoroscoop. Of lees ook de sterrenbeeld Tweelingen liefde of sterrenbeeld Kreeft liefde.

 

https://www.horoscoop-luna.nl

Gerelateerde artikelen

Veelgemaakte Spaanse taalfouten door Nederlandstaligen

Wat is racen? Hoe kun je hier goed in worden?