Column web
Image default
Aanbiedingen

Top 5 draagbare Wi-Fi-luidsprekers, waar kun je allemaal naar kijken?

Draagbare Wi-Fi-luidsprekers overtreffen hun Bluetooth-tegenhangers in drie grote afdelingen: geluidskwaliteit, bereik en variëteit. Simpel gezegd, Wi-Fi-speakers klinken subtiel beter, hebben een veel beter bereik en laten je meer deuntjes van internet spelen. Helaas komt met al deze hoogwaardige functies een hoogwaardig prijskaartje.

Als u echter op zoek bent naar draagbare luidsprekers of bluetooth speakers die uw huis in een opera veranderen, dan  wilt u misschien een van deze:

Sonos Play: 5

Met de Sonos- app en de Sonos Play 5 kunt u uw favoriete internetradio of afspeellijst virtueel overspoelen in heel uw huis. U kunt Play: 5 ook combineren met andere Sonos-luidsprekers om een ​​surroundgeluidsysteem te creëren. Dankzij de krachtige mobiele app hoeft u ook geen techneut te zijn om dit complexe systeem op te zetten.

Deze functies zijn echter gewoon kers op de taart. Wat deze Wi-Fi-luidspreker echt aantrekkelijk maakt, is het ruime volume en de geweldige geluidskwaliteit, wat voor sommigen genoeg reden kan zijn om dit uitzonderlijke apparaat te kopen. Het geeft je toegang tot een uitgebreide reeks online streamingdiensten (bijv. Rdio, Tidal, Spotify, Deezer, 7Digital, Amazon Music, Groove, SoundCloud, Google Play Music, Bandcamp, etc.).

Bose SoundTouch 10

De Bose SoundTouch 10 is een  compacte Wi-Fi-luidspreker die een vrij indrukwekkend geluid levert. Je zult beslist verrast zijn hoe het zoveel groter klinkt dan de werkelijke grootte.

Bovendien is het gebruiken van zijn app (of sleutelen aan het apparaat) eenvoudig en gemakkelijk. Dit maakt het een geweldige keuze voor iedereen die niet technisch onderlegd is. De Bose-app integreert veel minder stream-services (Deezer, Spotify en internetradio) dan Sonos, maar biedt nog altijd een vergelijkbare geluidskwaliteit op hoog niveau tegen de helft van de kosten.

LG Electronics Sound Bar met draadloze subwoofer

Een onopvallend ontwerp dat goed past in elke omgeving, de LG S soundbar ziet er net zo geavanceerd uit als hij klinkt. In feite zijn de dialogen duidelijk en de bas is overvloedig op deze draagbare luidsprekers. Bovendien beschikt het over meerdere geluidsmodi voor het kijken naar nieuws, het streamen van films en het luisteren naar muziek.

Afgezien van deze functies biedt de LG Sound Bar andere aansluitmogelijkheden, bijvoorbeeld HDMI en Bluetooth. Dit biedt het de broodnodige flexibiliteit voor het geval Wi-Fi niet direct beschikbaar is. 

Amazon Echo

Hoewel de audio zich niet helemaal op het niveau van zijn concurrenten bevindt, overtreft de Echo de concurrentie in praktische zin. Deze slimme luidspreker is niet alleen spraakgestuurd, maar geeft je ook controle over andere slimme apparaten.

Nu, als je serieus bezig bent met audiokwaliteit, werkt de Echo om zijn vitale fout door hem te laten paren met andere, beter klinkende Bluetooth-luidsprekers. Meer dan wat dan ook, wat dit apparaat tegenwoordig tot een hit maakt, is zijn groeiende lijst van spraakgestuurde “vaardigheden”. Het geeft je daardoor een voorproefje van hoe het voelt om in een slimme woning te wonen. Helemaal geen slecht koopje.

Met draagbare luidsprekers op sleeptouw, bent u verzekerd van een uitstekende auditieve ervaring, waar u ook bent. Of je nu een film op je tablet bekijkt, videogames op je smartphone speelt of gewoon met vrienden rondhangt, draagbare luidsprekers zullen je leven beter maken.

 

https://electronicagadgets.nl/speaker/draadloos/