Column web
Image default
Dienstverlening

Top verlichting van Led Design Holland

Led Design Holland is expert op het gebied van LED verlichting voor werkplaats, kantoor of winkel gaat. Led (afkorting van light-emitting diode) werd in 1962 uitgevonden. Aanvankelijk werd de techniek alleen gebruikt voor signaaloverdracht en voor indicatorlampen. Het duurde nog een paar decennia voordat led geschikt was voor lichtbronnen die dagelijks gebruikt worden. Er zijn talloos veel voordelen aan led. We sommen een aantal belangrijke voor je op:

  • leds zijn efficiënt en zuinig, ze verbruiken 85% minder energie dan gloeilampen;
  • de lichtbundel bevat geen ongewenste IR of Uv-straling, met andere woorden er is nauwelijks kans op verbleking van kleuren;
  • er is geen opwarmtijd, led geeft direct de juiste lichtsterkte en de goede kleur;
  • het is een schone lichtbron, het schadelijke kwik ontbreekt;
  • terwijl gloeilampen bijzonder warm kunnen worden, blijven LED’s op normale temperatuur;
  • een risico op elektrocutie is er eigenlijk niet, omdat led op lage gelijkspanning werkt;
  • in koude ruimtes kun je ook led verlichting gebruiken, temperaturen tot -40 graden zijn geen probleem.

Als echte LED specialist maakt Led Design Holland je attent op het subsidievoordeel dat je krijgt als led-gebruiker. De Nederlandse overheid moedigt bedrijven aan voor energie-efficiëntie te kiezen. Een van de mogelijkheden is besparen met ledverlichting. Besluit jij als ondernemer te investeren in led en dus in een schonere wereld? Den Haag zal je belonen met een fiscaal voordeel: de Energie Investeringsaftrek. Van het geïnvesteerde bedrag mag je 45% aftrekken van de fiscale winst. Een mooie bonus dus bovenop de voortaan lager uitvallende energierekening!

Ben je nieuwsgierig en zou je willen weten of jij in aanmerking kan komen? Het aanvraagproces, de berekeningen et cetera: Led Design Holland zoekt het graag voor je uit. Besluit je definitief over te stappen op led, dan kan Led Design Holland advies op maat geven en de verschillende lampen installeren. Ter afronding de contactgegevens van Led Design Holland.

Led Design Holland
Weidehek 64D
4824 AS  Breda

076-8883300
info@ leddesingholland.nl

 

https://www.leddesignholland.nl/

Gerelateerde artikelen

Waarom schoonmaakbedrijf Habu in Ede een verstandige keuze is

Welke kanten zijn er bij de coronadiscussie?

Een stijlvolle naamplaat voor bij uw voordeur