Column web
Image default
Geschenken

Trouwringen van bijzondere metalen

Ben je verloofd en ben je op zoek naar bijzondere trouwringen die voldoen aan jullie wensen? Dan is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op Bijzonderetrouwringen.nl. Deze edel smederij heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van bijzondere trouwringen. Deze zijn van de hoogste kwaliteit en zijn met de hand gemaakt. Je kunt uit verschillende materialen kiezen zoals; goud, platina, titanium, zirkonium, edelstaal, palladium en fair gold. Wil je de trouwringen met eigen ogen bekijken en vragen stellen aan de goudsmid? Dan kun je op afspraak de trouwringenstudio bezoeken. Op de website staan de data waarop je in Amersfoort terecht kunt.

Zirkonium trouwringen

Zirkonium is een metaal dat niet voorkomt in de natuur maar verkregen wordt uit het mineraal zirkoon. Om zirkonium te verkrijgen is een gecompliceerd proces nodig. Het mineraal zirkoon kan verwerkt worden naar het zirkonium metaal of geslepen worden als edelsteen. Van oorsprong is zirkonium grijs. Door verhitting ontstaat er een oxidelaag waardoor het metaal zwart wordt. Deze laag is hard, maar kan na veelvuldig gebruik een grijze kleur krijgen. Daarom is het slim om de ring af te doen wanneer je gaat klussen. Zoek je een opvallende ring? Dan zijn zirkonium trouwringen zeker geschikt. Het is ook mogelijk om zirkonium te combineren met andere metalen en diamanten. Zoek je een sterk contrast? Dan is zirkonium met witgoud een goede optie. Een andere subtielere combinatie is zirkonium met roodgoud. Hierdoor krijg je heel bijzondere trouwringen.

Fairtrade gouden trouwringen

Ben je op zoek naar gouden trouwringen? Bij Bijzonderetrouwringen.nl zijn er ook fairtrade trouwringen van goud  of van fair goud verkrijgbaar. Deze zijn gemaakt van recycled goud. Daarnaast zijn er ook gouden ringen met een Fairtrade keurmerk. Zo is er het gewilde Estate model. Deze kan op in witgoud, geelgoud of roodgoud met de handmatig voor jullie gemaakt worden. Door de afgeronde binnen- en buitenkant  is er weinig huidcontact waardoor je het gevoel krijgt dat je bijna geen ring om hebt.

https://www.bijzonderetrouwringen.nl/

Gerelateerde artikelen

EnquĂȘtes invullen voor geld

Milieuvriendelijke sportprijzen bestellen