Column web
Image default
Bedrijven

Vastgoedorganisatie koopt alle soorten vastgoed door heel Nederland

Snelst groeiende vastgoedorganisatie landelijk actief

De Nationale vastgoedportefeuille is het snelst groeiene vastgoedbedrijf van Nederland. Het succes achter deze formule is de veelzijdigheid en efficiente werkwijze van het bedrijf. Door de snelle werkwijze en de mogelijkheid om snel te kunnen schakelen zijn er al veel klanten naar tevredenheid geholpen bij een snelle verkoop van hun woning, bedrijfspand of ander vastgoed. De Nationale Vastgoedportefeuille beschikt over eigen specialisten in alle facetten van het vastgoed en is hierdoor mulitifunctioneel. De afgelopen jaren is het bedrijf uitgegroeit tot een landelijk actief vastgoedbedrijf dat recentelijk de eerste kleine stappen heeft gezet in het uitbreiden van het werkgebied naar andere landen binnen europa. 

Klantgericht

Binnen De Nationale Vastgoedporteuille is persoonlijk contact er belangrijk onderling maar zeker ook met de klanten. Een persoonlijke accountmanager begleid het volledige proces van A tot Z naar wens van de klant. Flexibiliteit staat ook zeer centraal, alles is bespreekbaar. Niet alleen dingen zoals de overdrachtsdatum zijn bespreekbaar maar ook verkopen en terughuren, verkopen en (tijdelijk) kosteloos blijven wonen behoort tot de mogelijkheden. Maar ook woningruil of een voorschot op het verkoopbedrag behoort tot de mogelijkheden.

 

Snel schakelen 

Door jarenlange ervaring en het continue optimaliseren van de werkwijze is De Nationale Vastgoedportefeuille een flexibele organisatie die zeer snel kan schakelen. Is er haast geboden bij de verkoop, sprake van achterstallig onderhoud of betreft het verhuurd vastgoed voor denkbare opstakels die de verkoop in de weg kunnen staan is een oplossing. Voor de verkoop van alle soorten vastgoed ongeacht het formaat en de staat bent u bij De Nationale Vastgoedportefeuille aan het goede adres.

Snel huis verkopen

Het verkoopproces van een woning neemt De Nationale Vastgoedportefeuille voor hhar klanten volledig uit handen. Alles stappen tussen het aanvragen van een bod en het ondertekenen van de koopovereenkomst worden volledig en kosteloos verzorgt. Binnen ieder gewenst tijdsbestek kan de verkoop gerealiseerd worden, onzekerheid over de verkoop en verkoopstress behoren voor klanten van De Nationale Vastgoedportefeuille tot het verleden. Een zorgeloze verkoop op maat is ons motto.

https://denationalevastgoedportefeuille.nl/