Column web
Aanbiedingen

Veelbelovende kinderopvang Hilversum zorgt voor grote tevredenheid

Midden in het centrum van de mediastad Hilversum vind je de veelbelovende opvang waar velen razend enthousiast over zijn geworden. Hierbij hebben we het over de kinderopvang in Hilversum van Kids voor Kinderen! De opvang bestaat uit een prachtige vrijstaande villa, met een zeer grote buitenspeelruimte. Bovendien bieden ze mooie, uitgebreide moestuintjes voor de kinderen en hebben ze kippetjes waar de kinderen mee kunnen spelen.

Optimale ontwikkelingsmogelijkheden

Voor veel ouders is de ontwikkeling van hun kinderen het belangrijkste onderdeel. Om een goede ontwikkeling te waarborgen heeft Kids voor Kinderen pedagogische professionals in dienst. Iedere dag opnieuw hebben zij als doel om ervoor te zorgen dat jouw kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Hier zijn ze dagelijks met veel enthousiasme en passie mee bezig. Zo leggen ze samen met de ouder(s) een stabiele basis voor de toekomst!

Uniek, sfeervol en professioneel

Naast het bieden van optimale ontwikkelingsmogelijkheden, zijn er meer punten waarop Kids voor Kinderen zich onderscheidt van de andere kinderopvangs. De punten die eruit springen zijn:

  • Zeer betrokken pedagogische professionals
  • Altijd individuele aandacht voor je kind
  • Gezonde voeding – keuze voor warme lunch
  • Persoonlijk contact en open communicatie
  • Warme overdracht naar de basisschool
  • Handige app met dagelijks foto’s van je kind**
  • Landelijk gelegen met eigen dierenweide: zoveel mogelijk lekker de buitenlucht in!
  • Kleinschalige, hoogwaardige kinderopvang

Bovendien zijn alle medewerkers zeer flexibel ingesteld, en denken ze graag met je mee.

Mogelijkheid om vrijblijvend te kijken

Wil jij je niet direct inschrijven, maar liever eerst komen kijken? Dat vinden ze niet meer dan normaal. Iedereen is vrij om te komen kijken zodat ze zelf de sfeer kunnen proeven. Via hun website kun je een vrijblijvende rondleiding plannen, en uiteraard alle vragen stellen die je hebt.

De indeling van de groepen

De allerkleinsten, hiermee bedoelen we kindjes van 0 tot 2 jaar, zijn verdeeld in twee babygroepen. Daarnaast zijn de peuters (van 2 tot 4 jaar) ook verdeeld in twee groepen. Zij hebben allemaal een eigen bedje, met beddengoed of een slaapzakje van thuis. Eigen speentjes en knuffels zijn uiteraard van harte welkom.

Ook een locatie in Baarn

Woon jij niet in Hilversum, maar wel in Baarn? Dan bieden ze goed nieuws. Ze hebben namelijk ook een kinderopvang in Baarn. Die vrijwel precies hetzelfde in elkaar steekt. Mocht jouw kind ouder zijn dan 4 jaar dan kunnen ze ook bij hun bso in Baarn terecht.