Vertrouw op Shiftbase voor de urenregistratie en personeelsplanning

Tegenwoordig werken veel bedrijven met parttimers en wisselende diensten. Het gevolg daarvan is dat er veel verschillende roosters zijn. Om het overzicht te houden in één personeelsplanning kun je gebruik van Shiftbase. In dit programma worden een aantal belangrijke zaken gebundeld: de personele bezetting, personeelskosten, omzetten en budgetten. De aan- of afwezigheid van iedere medewerker is in één oogopslag zichtbaar. Als planner kun je dus rekening houden met ieders wensen. Werkroosters kunnen zowel gemaild als geappt worden naar afzonderlijke of groepen werknemers. Ook de urenregistratie kan in Shiftbase verwerkt worden. Gebruik hiervoor een tijdklok, de mobiele app en / of de pc. Het klokken gebeurt via een vingerscantechniek en een sleutelhanger. Het grote voordeel van deze online registratie is dat je op ieder gewenst moment real-timegegevens kunt inzien: wie zijn er aanwezig en wat zijn de actuele loonkosten?

Een overzichtelijke personeelsadministratie valt of staat bij een goed werkend programma. Shiftbase biedt software waarbij je vanuit één online plek contracten, vakantiedagen, min- en plusuren en cetera kunt beheren. Je logt in vanaf je laptop, tablet of mobieltje en kunt vervolgens correcties aanbrengen, aanvullingen doen en overzichten printen. De software is eenvoudig in gebruik en multi-toepasbaar. Horeca, hotel, transport, facilitair, gezondheidszorg en retail: zomaar wat voorbeelden van branches waar Shiftbase ingezet wordt. We maken het iets concreter met namen die je zeker kent, allemaal maken ze gebruik van Shiftbase: Koninklijke Horeca Nederland, De Echte Bakker, New York Pizza, Praxis, Superdry, Ouwehands Dierenpark en Het Wereld Museum.

Heb je interesse? Als je online een account aanmaakt, krijg je een proefpakket van 14 dagen. Kosteloos en geheel vrijblijvend kun je ervaren of Shiftbase iets voor jou en je bedrijf is. Heb je nog vragen voor het Shiftbase team? Die kun je online stellen via de chatfunctie. Bellen of mailen kan ook: +31 23 711 40 54, info@shiftbase .com. Als je langs wilt komen, maak dan eerst een afspraak. Hierbij alvast het adres: Groeneweg 2A, 2718 AA Zoetermeer

https://www.shiftbase.com/nl/