Column web
Image default
Aanbiedingen

Voor elke bouwklus zet dit bedrijf kraantransport in

Zoekt u professioneel, degelijk en efficiënt kraantransport voor uw goederen? Dan moet u bij Beck Logistics uit Nijmegen zijn. Dit Gelderse bedrijf levert kraantransport van het hoogste niveau. Het kraantransport vindt door heel Europa plaats. Hoe dat mogelijk is? Dankzij een uitgebreid netwerk van professionals en partnerbedrijven. Hoe groot, log of onhandig uw goederen ook mogen zijn, er is altijd een manier om ze van A naar B te transporteren. U bepaalt en deze expert vervoert. Op elke klus worden ervaren chauffeurs gezet. Deze beschikken altijd, evenals de machinisten, over de juiste diploma’s en certificaten. Mochten uw goederen een afwijkende vorm hebben of extreem zwaar zijn, dan is dat geen reden om af te haken, maar juist om een tandje bij te zetten. Kraantransport kunt u hier ook inschakelen voor de meest exceptionele goederen.

Actief sinds 1910

Waarom kiezen voor het Gelderse Beck Logistics? Dat spreekt voor zich. Het Nijmeegse bedrijf bestaat al sinds 1910 en heeft daarmee een schat aan ervaring met onder meer kraantransport in huis. De basis van goederentransport is nog dezelfde als een eeuw geleden, al zijn de technieken natuurlijk flink gemoderniseerd. U kunt het bedrijf inschakelen als partner voor montage, speciaal transport, tal van hijsprojecten, maar ook voor industriële warehousing. Mocht u grote, logge goederen hebben die u ergens op wilt slaan, dan is dat zeker ook een optie bij dit bedrijf.

Geld, opslagruimte en tijd besparen

Het bedrijf spant zich in om u opslagruimte, tijd, en dus ook geld te laten besparen. U vindt hier wat u nodig heeft om op flexibele en professionele wijze industriële goederen onder te brengen. Hijsen of transporteren? Dankzij het grote netwerk van Europese partners is het allemaal geen enkel probleem: zowel in eigen land als over de grenzen. Uiteindelijk is geen klus te groot of te uitdagend. Dankzij flexibele warehousing – in maar liefst 8.000 vierkante meter opslagruimte – kunt u ook al uw goederen eenvoudig en veilig opslaan.

https://www.becklogistics.com/