Column web
Image default
Aanbiedingen

Een designhorloge van Raymond Weil

Bent u op zoek naar een designhorloge van een échte Zwitserse grootmeester? Bekijk dan het Zwitserse horlogemerk Raymond Weil. Dit bedrijf is nog steeds een authentiek familiebedrijf en produceert hoogwaardige designhorloges. Bij Juwelier van Leeuwen uit Tiel kunt exclusieve collecties van dit merk kopen. Er is een ruim aanbod aan heren- en dameshorloges beschikbaar. Deze collecties variëren van sobere en klassieke ontwerpen tot luxe horloges met ingelegd met juwelen. Bent u opzoek naar een horloge voor uzelf of als cadeau? Ga dan langs bij deze juwelier en bekijk het aanbod.

Zwitserse precisie geïnspireerd door muziek

Het merk Raymond Weil bestaat sinds 1976 en is sinds dat moment een bedrijf dat streeft om horloges te maken met precisie en kwaliteit. Het merk is altijd geïnspireerd geweest door film en muziek. Al meer dan 40 jaar is deze Zwitserse horlogemaker betrokken bij diverse genres binnen de muziekindustrie. Raymond Weil componeert zijn tijdstukken, zoals muzikale grootmeesters hun muziekstukken componeren. Bent u een muziekliefhebber en wilt u een esthetisch horloge dat dit uitstraalt? Dan is Raymond Weil, hét horlogemerk voor u. Verschillende series binnen de collectie zijn vernoemd naar grootmeesters binnen diverse genres in de muziek. Juwelier van Leeuwen uit Tiel is een van de weinige locaties, waar u dit horlogemerk kunt vinden.

Bezoek de horlogespecialist

Bent u reeds geïnteresseerd in horloges van Raymond? Juwelier van Leeuwen is een ware specialist in dit merk. Wilt u zien hoe de horloges rond uw pols staat? Ga dan gerust langs bij deze juwelier. Daarnaast bent u ook altijd welkom om een afspraak te maken voor uitgebreid advies, dat is bijvoorbeeld fijn wanneer u op zoek bent naar een cadeau voor iemand anders. De adviseurs van deze specialist kunnen u helpen bij deze keuze tot een passend cadeau. Dat is wel zo fijn toch? Maak nu een afspraak bij de specialist.