Column web
Image default
Aanbiedingen

Wat is webhosting?

Webhosting geeft bedrijven de kans om afbeeldingen, informatie en nog veel meer op te slaan, maar ook biedt het ruimte voor particulieren. Waar het op neerkomt, is dat u een stukje opslag huurt waardoor bijvoorbeeld uw website op het internet komt te staan. Bij uw webhost is uw webpagina dus veilig, en het komt dus in het datacenter te staan. Host betekent gastheer in het Nederlands, dus eigenlijk is een webhost een gastheer die websites opslaat.

Er zijn veel webhosts, maar veel hiervan hebben minder mogelijkheden dan wanneer u ervoor betaalt.

Er zijn meerdere webhosts waar u gratis uw eigen site kunt maken, alhoewel hun logo er wel onder komt te staan. Ook moeten mensen een link invoeren om snel bij uw pagina te komen, anders moeten ze lang zoeken. Wanneer u de webhost betaalt, dan heeft u hier geen last van. U heeft dus geen beperkte mogelijkheden meer en uw website zal sneller en vaker bekeken worden.

Verschillende webhosts

Wij hebben een verschillende met de grote webhosts voor u op een rijtje gezet, zodat het u minder moeite hoeft te doen om naar de geschikte webhost voor u te vinden. Het is belangrijk voor u dat u deze webhost aanbieders vergelijkt, want het kan u veel geld schelen en het verschil in aanbod is over het algemeen best wel groot.

De eerste aanbieder; Neostrada. Neostrada biedt veel dingen aan, zoals domeinnamen, webhosting en cloudhosting. In deze drie genoemde dingen zijn er dus meerdere soorten hiervan beschikbaar. Ook vraagt Neostrada maar een lage prijs, terwijl het hoge kwaliteit is.

De tweede aanbieder; Mijndomein. Mijndomein biedt hosting, domeinnamen en nog veel meer. Ook Mijndomein heeft een kwalitatief lage prijs en hoge kwaliteit.

De derde aanbieder; Yourhosting. Yourhosting heeft een zeer gevarieerd aanbod tegen een lage prijs, net zoals de bovenstaande webhosts. Het is zeer overzichtelijk en heeft vele aanbiedingen.

Heeft u nu een webhost nodig en wilt u alleen het beste? Neem dan gauw een kijkje op de website .