Column web
Image default
Zakelijke dienstverlening

Wat kan je als bedrijf met een medewerkerstevredenheidsonderzoek?

Onderzoeksbureau Solkie maakt voor ieder bedrijf in verschillende sectoren een online medewerkerstevredenheidsonderzoek, waarmee jij de tevredenheid van jouw medewerkers kunt peilen. Het werknemerstevredenheidsonderzoek is in de vorm van een enquête die ongeveer vijf minuten per maand inneemt.

Dit zijn de voordelen van een medewerkerstevredenheidsonderzoek

Door gebruik te maken van een medewerkerstevredenheidsonderzoek van Solkie profiteer je van meerdere voordelen. Niet alleen geef jij je werknemers de kans om vrij feedback te geven over hun functie, het bedrijf en de sfeer, zij worden ook uitgedaagd om te achterhalen waar Stickman heen gaat. Stickman is het geanimeerde personage van die onderzoeksbureau, die in ieder werknemerstevredenheidsonderzoek op reis gaat naar een nieuwe bestemming. Tijdens het invullen van de vragenlijst ontvangen de medewerkers hints over de locatie. Hiermee wordt het invullen van een enquête niet saai. Daarnaast krijg je realtime feedback waarbij je extra informatie kan vragen aan een van de experts van dit onderzoeksbureau. Het motto van het bureau is dat je door vragen stellen groeit, hierdoor zijn zij gespecialiseerd in werknemerstevredenheid in de vorm van een vragenlijst. Na het ontvangen van de resultaten kan jij, als HR of directie van jouw bedrijf, nagaan waar de knelpunten liggen. Door deze knelpunten te bespreken met jouw medewerkers gaan jullie samen op zoek naar een oplossing. Hiervoor kan je de objectieve en actuele informatie gebruiken die de experts van het onderzoeksbureau aan je geven. Streef naar een betere werkomgeving en activeer nieuwe motivatie bij je werknemers. Maak samen met het onderzoeksbureau een onderzoek dat bij jouw bedrijf past.

Wacht niet langer en neem contact met hen op

Is de kogel door de kerk en ga jij aan de slag om met Solkie uit Leusden een medewerkerstevredenheidsonderzoek te maken voor jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met hen op en ga met een van hun experts aan de slag. Jouw medewerkers zullen je dankbaar zijn en gehoord voelen als zij de werkomgeving kunnen verbeteren na het invullen van een werknemerstevredenheidsonderzoek.

https://solkie.nl/medewerkerstevredenheidsonderzoek-online/