Column web
Image default
Aanbiedingen

Overlast van duiven? Wij hebben de oplossing!

Bent u het gekoer van duiven op uw dak beu? Heeft u het gevoel dat uw eigendom wordt overspoeld door een troep gevederde vrienden? Dan bent u niet de enige! Duiven Plagen kunnen een ongelooflijk vervelend probleem zijn voor huiseigenaren. Maar maak je geen zorgen – er zijn oplossingen. Een van de meest effectieve manieren om duiven weg te houden van uw huis is het installeren van duivennet. Laten we eens kijken waarom deze oplossing werkt en hoe het uw huis ten goede kan komen. 

 

De voordelen van het installeren van een duivennet 

Duivennet is een effectieve en humane manier om vogels uit de buurt van uw huis te houden. Het gaasmateriaal bedekt gebieden die kwetsbaar zijn voor duiven plagen, zoals balkons, terrassen, daken en richels. Het voorkomt ook dat vogels zich in deze gebieden nestelen, waardoor de hoeveelheid vogelpoep rond uw woning afneemt. Het netmateriaal zelf is sterk genoeg om bestand te zijn tegen slechte weersomstandigheden en hoeft niet vaak vervangen te worden. Bovendien ziet het er netjes en verzorgd uit als het goed geïnstalleerd is – u hoeft zich dus geen zorgen te maken dat het de esthetiek van uw huis verpest! 

 

Installatieproces 

Het plaatsen van duivennet is niet zo ingewikkeld als u misschien denkt; het enige wat u nodig hebt is wat basisvaardigheden en het juiste gereedschap. Eerst moet u het gebied opmeten waar het duivennet zal worden geplaatst om voldoende materiaal te kunnen kopen. Vervolgens bevestigt u het gaas met spijkers of schroeven (afhankelijk van het soort oppervlak waarop u het gaat bevestigen) rond alle zijden van het gebied, zodat er geen openingen overblijven – dit zorgt ervoor dat duiven nergens doorheen kunnen! Gebruik tot slot kabelbinders of klemmen om de losse uiteinden of hoeken vast te zetten, zodat alles veilig en beschermd is. En dat is alles!  

 

 

https://www.nettenshop.nl/