Column web
Image default
Dienstverlening

Barst in het scherm van je iPhone? PDArepair repareert het voor je!

Ben jij in het bezit van een mooie iPhone maar heb je een barst in je scherm? Woon je in Breda of omgeving ben je op zoek naar een goed bedrijf in de buurt dat het scherm van jouw telefoon weer perfect kan maken? Voor een iPhone scherm reparatie in Breda moet je bij PDArepair zijn! Afhankelijk van de schade aan het scherm kan het scherm gerepareerd of geheel vervangen worden.

Een echt familiebedrijf met veel ervaring

PDArepair heeft 20 jaar ervaring in het repareren van diverse smartphones. Het bedrijf is een echt familiebedrijf en is begonnen vanuit huis aan de keukentafel. Inmiddels heeft het bedrijf zo’n twintig werknemers en is er een mooi kantoorpand gekomen. PDArepair repareert je telefoon bij onder andere schade aan je scherm, een accu die niet meer oplaad, je telefoon geen geluid meer laat horen of je toestel waterschade heeft. Veel reparaties worden binnen 30 minuten uitgevoerd, vaak kan je dus gewoon wachten tot je toestel weer zo goed als nieuw is! Alleen bij waterschade duurt de reparatie wat langer, zo’n 1 tot 3 werkdagen. Bij PDArepair wordt je toestel gemaakt met alleen originele onderdelen, van het merk van jouw telefoon. Je krijgt ook nog eens garantie van 12 maanden op de reparatie.    

Gespecialiseerd in een aantal merken

PDArepair heeft zich gespecialiseerd in een aantal merken. Door te focussen op een aantal merken kan de kwaliteit van de reparaties goed gewaarborgd blijven. De merken die door PDArepair gerepareerd worden zijn: Apple, Samsung, Microsoft, OnePlus+ en Huawei. Heb jij een telefoon van een van deze merken en heeft je toestel een reparatie nodig? Ga dan naar PDArepair!

Heb je vragen over bijvoorbeeld een scherm repareren in Breda bij PDArepair? Op de website, www. pdarepair. nl, kan je misschien je antwoord wel vinden bij de veelgestelde vragen. Staat het antwoord dat jij zoekt er niet bij? Je kan ook via het contactformulier op de website je vraag stellen. Wil je liever iemand spreken? Dan kan je PDArepair bereiken op het volgende telefoonnummer: 076-533 93 03. 

https://pdarepair.nl/