Column web
Image default
Bedrijven

Crypto currency begint weer populair te worden

Al maanden lang is de waarde van Bitcoin gigantisch aan het toenemen. Waar de munt in augustus 2020 nog slechts $10000 dollar kostte is dit op het moment van schrijven al uitgegroeid tot boven de $45000. Het was dus een goede investering geweest als je in augustus Bitcoin had gekocht. Dan had je namelijk je inzet al meer dan verviervoudigd. Bitcoin is echter niet de enige munt die enorm is toegenomen in waarde. Er zijn nog enkele andere munten die grote waardesprongen hebben gezien en sommige van deze hebben dat goed vastgehouden.

Ethereum blijft sterk doorgroeien

Hoewel Bitcoin op dit moment de nummer 1 crypto currency is, betekent dat nog niet dat de nummer 2 het slechter doet. Ethereum is de afgelopen maanden in waarde vervijfvoudigd. In oktober 2020 was de marktprijs van 1 ETH $300. Op het moment van schrijven is dit al meer dan $1700 en zie je dus goed dat de waarde van deze munt enorm is toegenomen in een vrij korte tijd. De verandering van de munt is zelfs meer dan bij Bitcoin gebeurde en is in plaats van verviervoudigd bijna verzesvoudigd. 

Ripple koers zit in een stijgende lijn 

Op 1 februari was de koers van Ripple toegenomen tot meer dan 70 cent per stuk. De koers was de dagen daarvoor in een stijgende lijn en bleef doorgroeien. Een maand voor deze stijging stond Ripple nog op 25 cent per stuk en bleef deze veel rond de koers hangen. Hierdoor hadden niet veel investeerders hoop dat de koers zou toenemen en daardoor werden er veel minder investeringen gedaan maar bleven wel veel mensen de crypto currency vasthouden. Uiteindelijk werden dat er meer en rond half januruari begon Ripple enorm toe te nemen en waarde en verdriedubbelde de waarde van de crypto currency binnen enkele dagen. De Ripple koers bleef toenemen totdat het een bepaald punt bereikte. Op dit punt werd massal verkocht en voor je het wist was de waarde van crypto currency met 30 cent afgenomen.

https://cryptobenelux.com/ripple-koers/

Gerelateerde artikelen

Uw producten zijn in goede handen bij Frigo Group

Een werkvakantie op een bijzondere locatie

Hoe verstuur je veilig bestanden