Column web
Image default
Dienstverlening

De beste Taxidienst in Delfland en omstreken

De snelste Taxi Delfland is het best aangeschreven taxidienst in de regio. Onze chauffeurs hebben stuk voor stuk veel ervaring en kennen de regio uit hun hoofd. En staan u altijd vriendelijk te woord. Daarnaast is veiligheid bij ons erg belangrijk en garanderen dan ook dat u altijd veilig aankomt bij u bestemming. Als u bij ons een taxi besteld is die binnen 10 minuten op locatie. Dit en het feit dat wij 24/7 beschikbaar zijn en diensten verlenen, maakt ons tot het beste taxibedrijf in Delfland. Daarnaast zijn dieren bij ons toegestaan en kunt u dus uw hond meenemen. 

Welke diensten bieden we aan?

Naast onze taxidienst voor particulieren in de regio, bieden wij ons ze diensten ook buiten de regio aan. Zo hebben wij vaste tarieven voor voor taxiritten naar vliegvelden in Nederland. En halen wij je ook op van het vliegveld. Daarnaast heb wij ook een zakelijk taxi systeem, voor zaak besprekingen met andere  bedrijven. Zo hebben wij  luxe auto’s waarmee u in stijl naar een afspraak kunt, om een goede indruk achter te laten bij een potentiële klant. Aan de  auto is dan niet te zien dat het een taxi is. Daarnaast is het zo dat je bij ons ook een chauffeur kunt krijgen die je die dag rond rijd, terwijl u gewoon de zaken kunt bespreken achterin. En beschikken wij over bussen die kunnen worden besteld voor uitjes en schoolreisjes. 

Taxi bestellen via app voor de telefoon

Omdat wij goed bereikbaar willen zijn en het natuurlijk altijd  kan zijn  dat de lijn bezet is. Hebben wij onze eigen  app, waarmee u een taxi kunt bestellen. En ziet u gelijk alle andere mogelijkheden  op een rijtje. Met deze app kunt u ook zien hoever de taxi van u verwijderd is, en kunt u  de rit berekenen. Zo kunt u via de app een goede inschatting maken van wat het u ongeveer gaat kosten. Voor bagage betaald u bij ons niks extra’s, geef dit wel aan op de app zodat wij rekening kunnen houden met de auto. 

 

Gerelateerde artikelen

Welke kanten zijn er bij de coronadiscussie?

De Dakmakers, dakdekkers met tientallen jaren ervaring!

Een korte gids voor gebroken stenen opslag