Column web
Image default
Dienstverlening

De Dakmakers, dakdekkers met tientallen jaren ervaring!

Schade aan uw platte dak door heftige hagelbuien, blikseminslag, een boom die omgevallen is of een plotselinge lekkage. Door dit soort onvoorziene gebeurtenissen kan het zijn dat uw dak snel een dakreparatie nodig heeft. Wij raden aan om niet te lang te wachten met het inschakelen van een dakdekker, om zo de beschadigingen aan uw dak en de kosten voor reparatie beperkt te houden. Wij, De Dakmakers, repareren met een snelle service uw dak. Wij zijn thuis in veel soorten daken, van platte tot schuine daken en van groene tot zwarte daken. Om wat voor reparatie aan uw dak het ook gaat, wij kunnen het uitvoeren voor u. Wij bespreken de benodigde werkzaamheden altijd uitvoerig met de klant voordat we aan de slag gaan. Ook wordt de duur van de werkzaamheden en op welk bedrag u kunt rekenen van te voren besproken. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Ons bedrijf is aangesloten bij VEBIDAK, de Vereniging Dakbedekkingsbranche Nederland. Alle leden van VEBIDAK voldoen aan de strenge eisen die bij het dakdekkers-vak horen. Wij werken met de allernieuwste materialen en gebruiken innovatieve, duurzame technieken. Daarnaast hebben wij ook het VCA en KOMO-certificaat in ons bezit. Bij ons krijgt u 100% projectgarantie.

Een vertrouwd adres voor goed onderhoud aan uw dak

Als u een goed dak boven uw hoofd heeft, hoeft u zich geen zorgen te maken. Maar een lekkage kan altijd langzaam ontstaan, bijvoorbeeld door houtrot, een verstopping of kleine scheurtjes in uw dakbedekking. Meld u daarom aan voor professioneel dakonderhoud bij De Dakmakers. Wij komen uw dak dan periodiek controleren. Tijdens zo’n controle gaan we zeer grondig en secuur te werk. We checken de gehele dakbedekking op scheurtjes, controleren de afvoer op blaadjes en andere troep en lopen al het houtwerk goed na. Het dak wordt meteen goed schoongemaakt. Als er iets gerepareerd moet worden doen we dit meteen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt een app-bericht sturen naar 06 19 61 03 27 of ons bellen op 085-0220680. Wij horen graag van u!

 

https://www.dakmakers.nl/

Gerelateerde artikelen

Social media uitbesteden

Top verlichting van Led Design Holland

De naambordensite, al jaren het adres voor naamborden