Column web
Image default
Horeca

De lekkerste broodjes met beleg in Deventer en omstreken

Wat is er lekkerder dan heerlijke verse belegde broodjes als lunch? Om uw lunch gelegenheid een succes te laten worden kunt u bij ons terecht voor de lekkerste belegde broodjes in Deventer. Heeft u een bedrijfslunch waar u geregeld verse belegde broodjes wilt of heeft u een gelegenheid in Deventer waar bij de catering van belegde broodjes gewenst is dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij maken de beste en lekkerste broodjes voor u, wanneer u ze nodig heeft. Heeft u speciale wensen, of allergieën waar wij rekening mee moeten houden? Uiteraard is dit geen probleem, ons catering team zorgt er voor dat u niets in smaak of ervaring mist met onze vaardigheid om constant en flexibel te innoveren en te improviseren.

Uitgebreid Assortiment

Broodjes zijn er in allerlei soorten en maten. Daarom bieden wij u een uitgebreide keuze aan belegde broodjes in Deventer aan. Het broodje is niet alleen bekend in Nederland en heeft zo ook zijn faam verspreid in landen zoals Frankrijk maar ook, wellicht verassend, Vietnam. U kunt bij ons kiezen uit een uitgebreide selectie van smaken en keukens, allemaal binnen het idee van het belegde broodje. Zo heeft u altijd keuze en variatie en ontwijken wij kundig het idee van ‘saai’. 

Eerlijk eten voor een eerlijke prijs

Wij zijn er trots op dat wij alleen de beste ingrediënten voor onze broodjes gebruiken. Wij proberen onze ingrediënten zoveel mogelijk lokaal te halen en zo vers mogelijk te houden. Heeft u een speciale wens, dan proberen wij dat via onze duurzame kanalen waar te maken. Duurzaamheid is voor ons een pre en wij proberen zoveel mogelijk binnen dit kader te bewegen. Duur? Zeker niet, desondanks de reputatie van eerlijk eten bieden wij u een eerlijke prijs voor uw catering.