Column web
Image default
Bedrijven

Doen wat bij je past

Veel mensen zeggen het: je moet doen wat bij je past. Maar, wie doet dat nu eigenlijk voor de volle 100 procent? Het is best lastig in deze wereld waarin je toch in een soort ratrace zit, om te doen wat bij je past. Wil jij nu eindelijk echt doen wat bij je past? Lees hier dan de tips.

Ratio en gevoel in harmonie

Wat is nu eigenlijk doen wat bij je past? Eigenlijk komt het erop neer dat je leeft in overeenstemming met je ratio en gevoel. Maar, denk je nu misschien wel, wat doe je dan als die twee uit elkaar liggen? In dat geval is het goed om te beseffen dat er vaak veel meer dan twee keuzes zijn. Daarnaast is het belangrijk dat je weet dat ratio iets anders is dan de stemmen die je in de hoofd hoort. De stem die bijvoorbeeld tegen je zegt dat je niet goed genoeg bent of de stem die je zegt ‘dat kun jij toch niet.’.

Wil je in harmonie zijn met je ratio en gevoel? Dan is het belangrijk om jezelf af en toe af te vragen of je iets echt wel wil. Het is daarbij belangrijk dat je niet gaat zitten malen over die vraag. Voel ook zonder te denken.

Zorg werk Curaçao

Het is lang niet altijd nodig om dingen radicaal in één keer te veranderen om te doen wat bij je past. Je hoeft dus ook niet meteen te emigreren om voor zorg werk in Curaçao, als dat is wat je wil. Je kunt ook kijken bijvoorbeeld wat je aanspreek bij in de zorg werken in Curaçao. Het is ook mogelijk om er in stukjes naartoe te werken. Je doet bijvoorbeeld eerst een zorgopleiding, gaat al eens op vakantie in Curaçao en gaat daarna als het goed bevalt zorg werk in Curaçao zoeken.

https://healthz.eu/