Column web
Image default
Woningen

Een bakstenen muur voor een uniek interieur

Een brickwall oftewel een baksteen muur in je interieur. Sommige mensen vinden het geweldig, terwijl andere er niets van moeten hebben. Wij vinden het in ieder geval uniek en er fantastisch uitzien. Natuurlijk is het wel belangrijk om dit op de juiste manier te combineren met de rest van je interieur. 

Oude bakstenen behouden

Het is mogelijk om zelf een bakstenen muur te plaatsen of laten plaatsen. Maar in sommige woningen is de oude bakstenen muur behouden. Vooral bij gerenoveerde woningen is dit iets wat regelmatig terug komt. Door een modern interieur te combineren met een oude bakstenen muur creëer je een unieke sfeer in huis. 

Een warm en gezellig interieur

Op het moment dat je kiest voor een bakstenen muur in huis is één ding in ieder geval zeker: het zorgt voor warmte en gezelligheid. In combinatie met de juiste meubels en accessoires zal het er geweldig uitzien. 

Kies voor steenstrips

In sommige woningen is een oude bakstenen muur behouden, maar dit zal niet bij iedereen zo zijn. Gelukkig is het ook mogelijk om in je huidige woning een bakstenen muur te laten plaatsen. Daarnaast is het ook mogelijk om voor steenstrips te kiezen. Hiermee creëer je zonder al te veel moeite toch de sfeer van een bakstenen muur.

Combineren met industriële meubels en accessoires

Een bakstenen muur ziet er stoer uit. Daarom zien we vaak dat dit gecombineerd wordt met industriële meubels en accessoires. Hiermee zorg je voor een soort loft uitstraling uit New York.

Er zijn dus meer dan genoeg mogelijkheden voor bakstenen muren. Ook de combinaties met meubels en stijlen zijn eindeloos. Hoewel het veel gecombineerd wordt met moderne of industriële meubels kun je hier natuurlijk ook je eigen draai aan geven. Een baksteen muur is ontzettend veelzijdig dus je kunt het makkelijk combineren met verschillende kleuren en meubels.