Column web
Image default
Auto's en Motoren

Sloopauto verkopen Amsterdam, gemakkelijker dan ooit

Heb je een kapotte auto en vraag jij je af wat je hiermee moet doen? Een sloopauto is niet meer goed om mee te rijden, maar is geweldig om aan te verdienen. Je kunt namelijk door jouw sloopauto te verkopen aan een garage in Amsterdam een vergoeding krijgen, die gebaseerd is op de waarde van jouw auto op de dag van de verkoop. Garages die gespecialiseerd zijn in het inkopen van sloopauto’s maken het gemakkelijk voor jou om van jouw auto af te komen, zonder dat jij je druk hoeft te maken over de verdere verwerking van jouw auto. Het verkopen van jouw sloopauto is ook ideaal voor degene die graag snel de aanbetaling voor hun nieuwe auto willen hebben. De vergoeding die je krijgt voor jouw auto wordt berekend door experts. Zodra je gebruik maakt van een erkend bedrijf mag je er dus vanuit gaan dat jouw vergoeding realistisch is. Een afspraak maken voor de verkoop van jouw auto is ook gemakkelijk. De meeste garages hebben de mogelijkheid om over heel Nederland werkzaam te zijn en kunnen zo dus de auto ophalen, waar deze zich dan ook bevindt.

Hoe verloopt het proces?

Wanneer jij je aanmeldt bij een garage, dan wordt er een taxatie uitgevoerd. Als je het eens bent met de vergoeding die de garage aan jou wil betalen, dan kun je ook meteen de afspraak inplannen voor het ophalen van de auto. Zulke garages verwachten niet dat jij zelf de tijd en moeite neemt om jouw auto naar de garage te rijden. Dat zij de auto zelf komen ophalen is dus niets minder dan ideaal. Je kiest zelf op welke dag de chauffeur mag langskomen. Vaak zal je dan ook jouw vergoeding van de chauffeur ontvangen bij het moment van het ophalen van de auto. Voor het ophalen van de auto vraagt men geen geld. Je krijgt meteen een vrijwaringsbewijs mee. Hiermee ben je niet meer verplicht om belastings- of verzekeringsgeld voor de auto te betalen. Sloopauto verkopen Amsterdam is dus zeker de moeite waard.

Ideaal voor jouw portemonnee en het milieu!

Jouw kapotte auto verkopen is niet alleen maar handig om hier niet mee opgezadeld te zijn, maar biedt ook financiële voordelen. Verder is het ook goed voor het milieu dat een erkend bedrijf zorgt voor de correcte verwerking van het voertuig. Er is dus totaal geen reden om jouw auto niet bij zo’n bedrijf aan te melden.

Natuurlijk zijn wij niet enkel actief in Amsterdam, maar over door heen Nederland! Dus mocht je bijvoorbeeld in Schiedam een sloopauto hebben dan komen we die ook ophalen. Bezoek onze website www.sloopautoverkopen.com voor meer informatie!