Column web
Image default
Industrie

Een ervaren spuitgietbedrijf in TSG-spuitgieten

De productie van kunststofhalffabricaten gebeurt met behulp van spuitgieten. Als u op zoek bent naar een organisatie die zulke halffabricaten maakt, dan kunt u bij familiebedrijf Structura uit Beringe terecht. Dat spuitgietbedrijf heeft een bijzonder spuitgietproces. Ze werken er namelijk met TSG-spuitgieten. Duurzame producten en processen zetten ze bovendien voorop en ze bieden een grote flexibiliteit aan in productie en service. Structura wilt het ook eenvoudig houden voor zijn klanten. Daarom is er een aanspreekpunt voor alle processen en werken ze samen met lokale specialisten. Ontdek hieronder meer over het spuitgietproces van Structura.

Een voordelig spuitgietproces voor kunststofhalffabricaten

Structura, het spuitgietbedrijf uit Beringe, werkt met TSG-spuitgieten. Andere benamingen voor die spuitgieten zijn lagedrukspuitgieten en thermoplastische spuitgieten. Typisch voor werken met TSG-spuitgieten is dat het een spuitgietproces is met een lage druk. Het resultaat van dat proces is een sterk en stijf product. De voordelen van TSG-spuitgieten zijn bovendien talrijk. Zo heeft u een grote ontwerpvrijheid, is er geen nakrimp of inval, is het geschikt voor kleine en grote series, kan de oplevering met een of meer lagen lak en is er een wanddikte tot 40 millimeter mogelijk. Spuitgietbedrijf Structura heeft daardoor de mogelijkheid om kunststofproducten op maat te leveren.  

Surf naar de website voor meer informatie

Wilt u meer weten over het spuitgietproces van Structura? Surf dan zeker eens naar de website van het bedrijf. U vindt er meer informatie over de werkwijze, het TSG-spuitgieten op zich, het machinepark, enzovoort. U kunt het team van experten ook contacteren met specifieke vragen. De contactgegevens vindt u op de website. Als u interesse heeft om samen te werken met Structura, dan kunt u rekenen op een persoonlijke aanpak en een levertijd van minder dan vier weken. U bent bovendien nauw betrokken gedurende het gehele proces, zodat u steeds op de hoogte bent van de ontwikkelingen.