Column web
Image default
Industrie

Geen problemen met het bevestigen van metaal als je metaallijm gebruikt

Metaal verlijmen is voor veel mensen een uitdaging. Als jouw bedrijf metalen onderdelen wil bevestigen op metaal of een ander materiaal dan heb je daar een goede metaallijm voor nodig. Die wil je dan natuurlijk groot kunnen inkopen zodat je productieprocessen geen vertraging oplopen. Daarvoor kun je terecht bij een specialistische leverancier zoals Lubribond Benelux. Zij leveren lijmsoorten voor het verlijmen van metaal én voor het lijmen van metalen onderdelen op een andere ondergrond. Met gewone basislijm voor thuisgebruik is metaal lijmen vaak niet mogelijk. De lijm plakt niet en het materiaal is er vaak ook te zwaar voor. Daarom kies je het best voor de lijm van deze specialist.

Kies de juiste lijm voor metaal

Als je een metaallijm wilt kopen, is het belangrijk om de juiste keuze te maken. De ene lijm is namelijk de andere niet. Er zijn ééncomponent- en tweecomponentenlijmen voor metaal. Daarnaast kun je kiezen voor een snellijm. Dit soort lijm is ideaal als het gaat om een productieproces waarbij verschillende stappen worden gezet die niet te ver uit elkaar mogen liggen. Je hoeft dan niet te wachten tot de lijm goed droog is voordat je een volgende handeling kunt doen. Als je het lastig vindt om de juiste keuze te maken voor een metaallijm, kun je natuurlijk altijd advies vragen bij de specialisten van Lubribond Benelux. Zij vertellen je graag welke soort lijm voor jouw situatie de juiste keuze is.

Gemakkelijk online lijm bestellen

Het is voor bedrijven heel gemakkelijk om online metaallijm en andere soorten lijm te bestellen. Hiervoor kun je een order plaatsen bij Lubribond Benelux. Je kunt je order of je verzoek om een prijsopgave direct sturen door het contactformulier op de website in te vullen. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen. Als je een vraag hebt, krijg je daar vanzelfsprekend zo snel mogelijk een reactie op. Wil je alvast meer lezen over het assortiment? Dan kun je informatie daarover op de website van he bedrijf vinden.

https://www.lubribond.nl/