Column web
Image default
Bedrijven

Effectief sporten

Sport je wel, maar heb je het gevoel dat je aan het aanmodderen bent? Of je komt voor jouw gevoel niet meer echt vooruit en dat wil je wel? Soms wil je wel meer en beter, maar dan weet je niet meer goed hoe je dat dan voor elkaar krijgt. Of je moet dan veel meer gaan sporten en dat is nu ook niet de bedoeling. Kortom, je wilt effectiever sporten. Dat kan!

Effectievere krachttraining

Doe je aan krachttraining? Dan kun je proberen om meer uit jouw training halen als je bij de neergaande bewegingen van jouw oefeningen er in plaats van 1 seconde, er 3 seconden over doet. De duur van de training verander je niet. Dus het aantal oefeningen in een set verminder je. Probeer dit eens 8 weken.

Schiet dit niet op voor jouw gevoel? Lees dan verder bij ‘Personal trainer Hengelo’ wellicht is dit voor jou een betere oplossing.

Effectiever afvallen

Wil jij met het sporten meer afvallen? Bedenk dan ten eerste dat afvallen begint met anders eten. Het wordt zwaar onderschat. Soms moet ook de hele stofwisseling eerst goed op gang worden gebracht en is het lichaam zo zuinig afgesteld dat het moeilijk is om nog af te vallen.

Dat effectief afvallen begint met het eten op orde te krijgen, wil niet zeggen dat sporten niet helpt. Wil jij meer gewicht verliezen met sporten? Kies dan voor een combinatie van cardio en krachttraining. Zo haal je het meest uit jouw trainingstijd.

Personal trainer Hengelo

Ben je al een tijdje bezig op eigen houtje, maar kom je toch niet daar waar je wil zijn? Kies dan voor een personal trainer. Niemand die sneller ziet hoe jij meer uit jouw trainingstijd kan halen dan een personal trainer. Dus zoek bijvoorbeeld op ‘personal trainer Hengelo‘.

Ems training

Wil je een super effectieve training? Overweeg dan eens een ems training. Een ems training is een training op basis van elektrische spierstimulatie. Dan kun je dus precies die spiergroepen extra trainen die jij wil trainen. Zo haal je natuurlijk superveel uit jouw training. Ga het ook gewoon eens een keer proberen om te kijken of het iets voor jou is.