Column web
Image default
Woningen

Verhuisbedrijf Inhuren

Verhuizen met met een erkend verhuisbedrijf

 

Verhuizen is een vak apart en dient zorgvuldig te worden uitgevoerd. U investeert in mooie spullen waar u met de jaren steeds meer waarden aan gaat hechten. Zonde als deze mooie en dierbare spullen schade oplopen tijdens een verhuizing. Hierom kiezen steeds meer mensen ervoor hun dierbare spullen te laten verhuizen door een erkend verhuisbedrijf. Kiest u er ook voor om uw spullen te laten verhuizen door een erkend verhuisbedrijf? Een verstandige keuze! Uw spullen zijn verzekerd tot €100.00,- en alle verhuizers zijn opgeleid door de vakschool Erkende Verhuizers.

 

Verhuisbedrijf inschakelen 

 

U heeft de verstandige keuze gemaakt uw spullen te laten verhuizen door een erkend verhuisbedrijf, maar wat nu? Een offerte aanvragen! Hier begint het proces mee. Middels een offerteformulier op de website of de contactpagina komt u eenvoudig in contact met uw verhuisbedrijf. Na het invullen van het formulier zal uw accountmanager spoedig contact met u opnemen om uw verhuizing te inventariseren. Dit kan middels een video-call of een persoonlijk bezoek.

 

Verhuizen met opslag 

 

Het komt geregeld voor dat de inboedel van het oude adres niet direct naar het nieuwe adres kan worden verhuist. U verhuist naar een nieuwbouwwoning of u wilt eerst nog een verbouwing afmaken aan uw nieuwe woning. Dan heeft u tussentijdse opslag nodig. Erkend Verhuisbedrijf Oomen Verhuizers biedt u de mogelijkheid uw inboedel tussentijds op te slaan in het meest geavanceerde opslagcentrum ter wereld. Kiest u voor Oomen Verhuizers? Dan kiest u voor kwaliteit! 

 

 

https://oomenverhuizers.nl/