Column web
Image default
Financieel

Beleggen is voor iedereen!

Zoals de titel het al zegt: Beleggen is voor iedereen! Of je nou een klein vermogen hebt en dit wilt opbouwen tot een groot vermogen. Of als je al een groot vermogen hebt en je wilt dit uitbreiden tot een enorm vermogen. Beleggen is geschikt voor iedereen die een paar euro opzij kan leggen elke maand. Of je dit nu kunt doen door op een houtje te bijten of door en keer wat minder op vakantie te gaan. Iedereen kan besparen en daarom kan iedereen beleggen. Wat jouw situatie ook is, iedereen heeft recht op financiële vrijheid, wat anno 2021 zo makkelijk kan, je moet alleen weten hoe het werkt en hoe jij dit ook kunt bereiken. Allereerst begin je met het kiezen voor een broker: Wil je beginnen te beleggen in crypto of wil je beleggen in aandelen? Die vraag is belangrijk bij het kiezen van een broker. Dit maakt namelijk al een groot verschil of je in de ene of in de andere broker gaat beleggen.

Beleggen in crypto

Als je kiest om te beleggen in crypto, dan wil je graag een broker die je 100% kan vertrouwen. Dit geldt overigens niet alleen voor cryptobrokers, maar ook voor aandelenbrokers. Betrouwbaarheid is belangrijk, je wilt dat jouw geld op een veilige plek is waar het niet door hackers wordt weggenomen. Als er wat misgaat met de broker dan wil je ook wat zekerheid dat je gewoon nog bij jouw geld kan komen. Het kiezen voor crypto is echter wel een risico wat je neemt. Jouw beleggingen kunnen namelijk enorm snel schommelen. Je kunt keihard omhoogschieten of keihard neerdalen. Rendementen van +50% of -50% is in de cryptomarkt iets wat ‘normaal’ is. Het gebeurt alleen daar en dat gebeurt vaker dan 1x. Onderaan de streep kunnen er wel mooie rendementen gehaald worden door in crpyto te beleggen. Bitvavo is één van de eerste brokers in Nederland waar je in crypto kunt beleggen. Bitvavo kan ook mogelijk geschikt zijn voor jou. Zeker weten of Bitvavo iets voor jou is? Lees de Bitvavo review van Beter Beleggen om hier vandaag nog achter te komen.

Beleggen in aandelen

Als je liever belegt in aandelen die niet net als crypto met zulke grote percentages omhoog en omlaag spuwen, dan is het waarschijnlijk veel interessanter om te beleggen in aandelen. Beleggen in aandelen gaat via een aandelenbroker. Kiezen voor aandelen met een goede lange termijn visie is hierbij wel erg belangrijk. Er zijn enorm veel punten waar je rekening mee dient te houden voordat je een aandeel koopt. Wij raden je dan ook aan om aandelen te kiezen die een mooi potentieel rendement hebben en redelijk veilig zijn om in te beleggen. Wij zijn zelf van mening dat Netflix een erg interessant aandeel is om in te beleggen, doordat ze zoveel profiteren van de coronapandemie. Als je zelf ook wilt beginnen met beleggen in Aandelen Netflix kopen? Lees dan eens het artikel wat wij hierover hebben geschreven. Ben je juist net begonnen met beleggen en weet je nog niet goed waar je op moet letten bij het kopen van aandelen? Dan kan het slim zijn om eerst een cursus te volgen waar je alle ins- en outs leert over het beleggen. Wij raden de Trading Navigator Methode review aan. Deze beleggingscursus helpt je om betere keuzes te maken bij het beleggen in aandelen. Bij Beter Beleggen vind je alle informatie over beleggen, voor zowel de beginnende belegger als de meer ervaren belegger kun je hier goed terecht!

https://beter-beleggen.nl/