Column web
Image default
Woningen

Verhuizen met opslag

Verhuizen met opslag 

 

Verhuizen met tussentijdse opslag, wat is dat eigenlijk en wanneer heeft u dit nodig? Logisch dat u dit zich afvraagt. Verhuizen met opslag is een dienst die vaak wordt aangeboden waneer u een verhuisbedrijf inschakelt voor uw verhuizing. Een verhuisbedrijf neemt dan uw verhuizing voor u uit handen en zorgen ervoor dat uw inboedel, indien gewenst tussentijds wordt opgeslagen.

 

Er zijn vele verschillende manieren waarop uw inboedel kan worden opgeslagen. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

 

 

Wat is verhuizen met opslag 

 

Eigenlijk werkt het precies zoals u denkt. Uw inboedel wordt opgeslagen in combinatie met uw verhuizing. Verhuist u naar een nieuwbouwwoning die nog in de stijgers staat of gaat u nog verbouwen? Dan is het handig dat uw inboedel tijdelijk op een andere plek wordt ondergebracht. U heeft dan alle tijd uw verbouwing af te ronden of kunt u rustig de oplevering van uw nieuwe woning afwachten. 

 

Echter heeft elk verhuisbedrijf zijn eigen manier waarom verhuizen met opslag wordt uitgevoerd. De ene laad uw inboedel in houten kisten en de ander maakt gebruik van moderne containers die flexibel verplaatsbaar zijn. Het voordeel hiervan is, dat uw inboedel bij u voor de deur direct in uw opslagruimte wordt geladen. Uw inboedel hoeft niet vanuit de verhuiswagen overgeladen te worden in een houten box. Door op deze manier te werken wordt de kans op schade maximaal beperkt.

 

 

Waarom is verhuizen met moderne opslag interessant voor u? 

 

In het geval dat u verhuist naar een woning waar u nog niet direct kan intrekken, biedt tussentijdse opslag u de ideale oplossing. Uw inboedel wordt bij u voor deur in uw opslagbox geladen, deze wordt samen met u verzegeld en naar het zwaar beveiligde opslagcentrum gebracht. Indien u toegang nodig heeft tot uw spullen, kunt eenvoudig via uw telefoon een afspraak maken. Uw opslagruimte is alléén voor u 24 uur per dag bereikbaar.

 

https://oomenverhuizers.nl/opslag/