Column web
Image default
Tuin en buitenleven

Egalisee Bestratingen, een dynamisch bedrijf voor al uw tuinklussen

Voor sierbestrating in Breda en omgeving kunt u terecht bij Egalisee Bestratingen. Wij, Bas Beekers en Anton Baremans, hebben Egalisee Bestratingen jaren geleden samen opgericht. We zijn gespecialiseerd in het aanleggen van sierbestrating bij Breda. Indertijd zijn we begonnen als collega’s bij een ander bedrijf. Wij hadden daar zo’n goede klik met elkaar en een hele fijne samenwerking, dat we het idee kregen om samen verder te gaan binnen een bedrijf van onszelf. En zo geschiedde. Egalisee Bestratingen V.O.F. werd opgericht en nu werken we alweer meerdere jaren succesvol samen in ons eigen bedrijf. Inmiddels zijn we zelfs uitgegroeid tot een begrip in Breda en in de omgeving van Breda. Naast onze specialisatie in het aanleggen van sierbestrating kunt u voor nog veel meer tuinklussen bij ons terecht.

Gunstige prijzen door goede afspraken met leveranciers

Wij werken altijd zeer netjes en secuur en zorgen dat uw tuin keurig opgeruimd wordt opgeleverd. Wij hebben afspraken met meerdere leveranciers van sierbestrating, hierdoor kunnen wij u altijd een scherpe prijs bieden. Ook het aanbod aan tegels is enorm. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit keramische tegels, hardsteen, betonsteen, schellevis tegel en half verhardingen. Voor ieders smaak en elk doeleinde is er zeker weten een geschikte tegel te vinden! Wij kunnen u hierin altijd adviseren.

Egalisee Bestratingen, voor al uw tuinklussen

Ook voor een gazon aanleggen in Breda kunt u de hulp van Egalisee Bestratingen inschakelen. Het aanleggen van een gazon uitbesteden aan ervaren hoveniers is absoluut aan te raden. De grond onder het gazon moet goed stabiel zijn en ontdaan van puin zoals stenen, keien en wortels. Op die manier krijgt u een prachtig en strak grasveld. Of u nu een nieuw grasveld, een schutting, een vijver, een opknapbeurt of een geheel nieuw tuinplan wilt, wij komen u graag helpen bij al uw tuinklussen.

U kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen via onze website. Ook kunt u telefonisch contact opnemen met ons. Het telefoonnummer van Bas Beekers is 06-38932453, Anton Baremans is te bereiken op 06-53650609.       

  

https://www.egaliseebestratingen.nl/