Column web
Image default
Bedrijven

Het wordt weer warm: tijd voor T-shirts

Het wordt weer langzaam mooi weer en je vind het wel weer tijd om je garderobe aan te vullen. Ieder jaar gaan er weer dingen kapot of misschien ben je wel gewoon uitgekeken op je oude kledingkast. Dan is het dus inderdaad tijd voor iets nieuws. Je wilt graag een nieuw shirt, maar ook een paar nieuwe jeans en misschien nog wel een trui. Natuurlijk moet het wel volgens de laatste mode zijn, want mode is wel belangrijk voor je. Kies daarom voor relatief nieuwe modemerken. Deze merken zijn volgens de laatste mode en zijn nog niet super bekend. Ze zijn up comming, waardoor je een stuk minder voor de prijs betaalt dan voor een heel groot en bekend merk is. Wekt dit je interesse? Lees dan verder, want in deze blog gaan we je meer vertellen over Pure White. Een relatief nieuw en hip modemerk.

 

Pure white

Pure white is een echt lifestyle merk en komt uit Nederland. Dit merk is opgericht in 2008 in de hoofdstad, Amsterdam. Het merk staat voor innovatie en premium kwaliteit. Daarbij is betaalbaarheid wel heel erg belangrijk. Het merk wil zich focussen op mensen met een zelfverzekerde uitstraling die de ervaring met een productkwaliteit kunnen waarderen. Inspiratie voor dit merk wordt door de designers gehaald uit reizen, design, kunst en fotografie. De materialen van dit merk hebben de beste kwaliteit. Inmiddels wordt het merk aangeboden bij ongeveer 500 retailers. Deze zijn niet allemaal in Nederland, maar ze liggen verspreid over maar liefst zes landen. Het merk biedt pure white shirts, pure white jeans, pure white truien, jassen, schoenen en zelfs accessoires.

 

Koop de nieuwste kleding

Pure white shirts of andere dingen die je nodig hebt in je garderobe kun je gemakkelijk online aanschaffen. Google even en je komt vanzelf bij het merk uit. Of kijk eens bij Koncept Store. Zij verkopen dit hippe modemerk ook.