Column web
Dienstverlening

Leer jezelf beter kennen en krijg meer grip op je leven

De agenda van De eerste verdieping is eigenlijk het hele jaar door vol. Op het programma staat onder meer het volgende:

  • opleidingen Systemisch Werk, Body Mind Practitioner en NLP Practitioner;
  • informatieavonden over NLP en NLP voor jongeren;
  • het examen NLP Trainer.

Ook worden er het hele jaar door masterclasses en workshops gegeven. Een paar voorbeelden daarvan zijn: familieopstellingen, organisatieopstellingen, Body Mind in 1 dag, Coachen in 1 dag, NLP in 1 dag en Dochter van jouw moeder. Er is veel om uit te kiezen. Het kan best lastig zijn een in jouw situatie slimme en verantwoorde keuze te maken.

Het team van De eerste verdieping helpt je er graag bij. Je kunt naar één van de informatieavonden gaan. Als je daarna nog twijfelt, is een persoonlijk adviesgesprek aan te raden. Tijdens zo’n overleg krijg je de gelegenheid te vertellen wat je nodig hebt en kun je al je vragen stellen.

Zelfkennis en -ontwikkeling

Waar het in alle opleidingen van De eerste verdieping om draait is zelfkennis en zelfontwikkeling. Dit geldt ook voor de training systemisch werk. Je leert negatieve/belemmerende denkpatronen te herkennen, te duiden en om te zetten in positievere varianten. Je krijgt handvatten aangereikt om te leren relativeren en accepteren. Tegelijkertijd wordt uitgelegd hoe je stapsgewijs bepaalde veranderingen voor elkaar kunt krijgen. Denk dan bijvoorbeeld aan meer openheid en respect in je relatie, een ontspannener houding op je werk, het versterken of juist iets meer loslaten van familiebanden en het opkrikken van je zelfvertrouwen en zelfrespect.

Meer over het aantal opleidingsdagen en eventueel -avonden, het aantal blokken, de prijs en de benodigde materialen lees je op www. 1e-verdieping .nl. Wil je jezelf voordat de training start alvast een beetje voorbereiden en goed in de stemming komen? Klik eens op ‘inspiratie’. Je vindt er allerlei leuke artikelen over onderwerpen die je zeker aanspreken. Twee voorbeelden:

-sociaal liegen, wat is het en waarom doen we het?

-het muitende brein, oftewel hoe komt het toch dat we ons maar niet kunnen zetten tot datgene wat we heel graag willen?

https://www.1e-verdieping.nl/