Column web
Banen en opleidingen

Op een snelle, leuke en succesvolle manier je auto theorie examen halen!

Er zijn maar weinig mensen die geen zenuwen kennen voor een examen en nog minder die zich op een toets verheugen. Toch kun jij binnenkort vol zelfvertrouwen en vrolijk aanschuiven bij het CBR voor het theorie examen auto. “Hoezo?”, vraag je je nu waarschijnlijk af. We lichten het graag toe. Als jij je opgeeft voor de dagcursus theorie van 123 Theorie word je in 1 dag klaargestoomd om het examen te halen:

  • je leert de betekenis van alle belangrijke verkeersborden;
  • je maakt kennis met verkeersregels die iedereen moet weten;
  • je oefent met echte examenvragen.

Ok, het is een intensief programma, maar wél effectief. De slagingskansen zijn bijzonder goed.

Amsterdam, Den Bosch en meer locaties!

En dat vrolijke? De auto theorie opleidingsdagen van 123 Theorie zijn gewoon heel gezellig. Dit geldt voor de theoriecursus Den Bosch, Leeuwarden, Rijswijk of waar dan ook. Je krijgt les in groepsverband met een aantal leeftijdsgenoten. Samen studeren is zo veel leuker en doelmatiger dan alles maar alleen doen. Je zult ervaren dat je zowel van de docenten als van je medeleerlingen veel opsteekt. De leraren benadrukken dat wat je al weet en kunt -veel!- en dit is goed voor je zelfvertrouwen en je humeur. Je krijgt ook slimme trucs en handige ezelsbruggetjes die zeker van pas komen.

Geef je snel op

Ben je enthousiast geworden, dan leggen we nu uit hoe je je kunt opgeven. Dat gaat via www. 123-theorie .nl. Heb je ‘m gevonden? Klik dan links bovenaan op het gele blokje met ‘cursusdata’. Vink een locatie aan. Er zijn er 16 dus zeker eentje bij jou in de buurt. Je ziet nu per week de cursusdagen onder elkaar staan. De eerste paar zitten waarschijnlijk vol, want 123 Theorie is populair. Klik op de eerstvolgende dag die je vrij bent. Er verschijnt een formulier om persoonlijke en adresgegevens in te vullen. Ook moet je de datum en locatie bevestigen en een akkoord geven voor de algemene voorwaarden en het privacy statement. Klaar? Klik op versturen. Vrijwel direct krijg je een bevestiging met een betaalverzoek. That’s it! 

https://www.123-theorie.nl/