Column web
Image default
Banen en opleidingen

12 best practices voor het inhuren van Java-ontwikkelaars

In een wereld waar mensen een voorliefde hebben voor smartphones en tablets, lijkt app-ontwikkeling een lucratieve onderneming. Houd bij het overwegen van programmeertalen, frameworks en SDK’s voor mobiele apps rekening met de front-end ontwikkelomgeving.

Maar vergeet ook de interne ontwikkeling niet. Veel bedrijven gebruiken Java voor verschillende functies. Bekend als de “koning van het programmeren”, is Java een populaire keuze geworden bij de ontwikkeling van applicaties.

Tegenwoordig is IT-outsourcing een populaire oplossing geworden voor veel bedrijven, ongeacht de grootte en het type project. En waarom niet, als het duurzaam is voor zowel korte- als langetermijnprojecten.

Als u op zoek bent naar ervaren Java-ontwikkelaars om een ​​succesvol team op afstand samen te stellen, zullen wij u begeleiden bij het inhuren van een Java-ontwikkelingsteam om uw project succesvol te maken.

1) Schrijf de projectvereisten op

De eerste stap die u moet volgen, is uw projectvereisten opschrijven. Ze moeten gebaseerd zijn op de doelen van de organisatie of hoe uw product kan voldoen aan de doelen en behoeften van de klanten.

Houd rekening met het volgende wanneer u van plan bent uw behoeften voor de ontwikkeling van Java-toepassingen te schetsen:

 • Wat is het doel van de aanvraag?
 • Zal het project voldoen aan de gebruikersvereisten?
 • Hoe kan de applicatie worden verbeterd?
 • Hoe zie je het product op lange termijn?
 • Wat is het interactiemodel?
 • Bent u van plan een strategie voor het genereren van inkomsten te maken?
 • Heeft u een lijst met mogelijkheden om uw doel te bereiken?

Zodra u de aspecten van een hierboven genoemd Java-ontwikkelingsproject begrijpt, kunt u verder gaan met het bekijken van de technische vereisten. Het helpt u bij het inhuren van een professioneel Java-ontwikkelingsteam voor uw zakelijke behoeften.

2) Definieer de ontwikkelingscategorie

Elk Java-project is anders. Daarom moet u weten wat de vereisten van uw project zijn. Voordat u IT-personeel inhuurt (op afstand of op kantoor), is het belangrijk om uw project te classificeren.

Java Web Development: Huur een fulltime Java-ontwikkelaar in met voldoende ervaring met het bouwen van gebruiksvriendelijke webapplicaties.

Aangepaste Java-applicatie: als u een unieke zakelijke vereiste heeft, moet u de hulp inroepen van een senior ontwikkelaar. Dit komt omdat hij ervaring heeft met het bouwen van bedrijfsapplicaties.

Java Game Development: Huur een Lead Java Application Developer in die op de hoogte is van de meta en Screenkit die worden gebruikt om game-applicaties te maken.

Java-productontwikkeling: zoek een Java-applicatieontwikkelingsbedrijf waar programmeurs op de hoogte zijn van ideeën, validatie, evaluatie van vereisten en implementatie.

Java-systeemintegratie: integreer uw Java-applicatie met het framework van uw keuze met vertrouwde experts aan uw zijde.

Updaten en migreren van Java-applicaties: gecertificeerde Java-experts zijn altijd op de hoogte van de nieuwste tools en frameworks.

Onderhoud van Java-applicaties: elke applicatie vereist voortdurend onderhoud en ondersteuning. Werk dus samen met ontwikkelaars die weten hoe ze dit moeten doen.

Zorg ervoor dat u weet in welke categorie uw project valt en huur vervolgens indien nodig Java-ontwikkelaars in.

3) Specialisatie

Het inhuren van programmeurs met jarenlange ervaring in de sector is essentieel om een ​​team van ervaren Java-ontwikkelaars samen te stellen om aan uw projectbehoeften te voldoen. Dit zal u helpen om sterk geoptimaliseerde Java-programmeeroplossingen te krijgen.

Java is een van de meest populaire programmeertalen voor het maken van veilige en betrouwbare applicaties voor verschillende gebieden.

In de prestatiegerichte industrie van vandaag is het belangrijker dan ooit om samen te werken met een ontwikkelingsteam dat de beste services levert.

4) Frameworks en technologieën

Er is een lange lijst met mobiele en webtoepassingen die kunnen worden gemaakt met de programmeertaal Java. Verschillende Java-ontwikkeltools maken het mogelijk om het niveau te bereiken dat het heeft. Verschillende frameworks zijn onder meer JSF, Grails, Plat, Spring, Maven en meer.

Er kan een geval zijn waarin Java-ontwikkelaars op de hoogte zijn van verschillende frameworks, maar niet degene die u zoekt. Controleer daarom, voordat u het specialisten selecteert, of de expert over de relevante kennis en ervaring beschikt. 

5) Flexibele interactiemodellen

U moet het project evalueren op basis van uw vereisten en kijken wat meer geschikt is voor uw product. Verschillende interactiemodellen hebben verschillende prijzen. Over het algemeen zijn er:

(a) Model met vaste prijs:

Door contact op te nemen met een softwareontwikkelingsbedrijf, heeft u een idee van uw budget. In dat geval is het fixed price-model het meest geschikt voor jou.

Dit model heeft al een vooraf bepaald budget en een planning. Dit betekent dat u en het Java-ontwikkelteam een ​​vaste prijs overeenkomen die u betaalt bij een succesvolle implementatie.

Met dit in gedachten kunt u profiteren van de volgende voordelen van dit model:

Transparant en voorspelbaar ontwikkelingsproces

Het project met een vaste prijs moet hoe dan ook binnen het afgesproken tijdsbestek worden voltooid.

Tip: dit engagementmodel is het beste voor kleine projecten met krappe budgetten en duidelijke resultaten.

(b) Model van tijd en materiaal:

In tegenstelling tot het fixed price-model biedt dit model veel meer flexibiliteit in termen van budget en projectvereisten. De totale kosten en het volume zijn onbekend tot de voltooiing van het project. Dit hangt volledig af van de werkelijke tijd en moeite die het kost om het uit te voeren.

Met dit model kunt u tijdens het planningsproces de mijlpalen van het project direct wijzigen.

De flexibiliteit wordt vergroot door gebruik te maken van een omslagaanpak.

Alle projectdeelnemers staan ​​onder constante controle en worden actief bij het proces betrokken.

Tip: goed voor productverbetering en technische ondersteuning.

(c) Speciaal teammodel

Het op maat gemaakte applicatieontwikkelingsmodel heeft de beste prestaties van het model met vaste prijs, tijd en materiaal. Er is een offshore ontwikkelteam bij u in de buurt dat uw project meestal op lange termijn verzorgt.

Het model is bedoeld om het gebrek aan noodzakelijke vaardigheden en ervaring bij leden van het interne team te compenseren. U kunt het hele team aansturen of een projectmanager inhuren die de algehele coördinatie op zich neemt.

Met een eenvoudig prijsmodel is het speciale model het beste van de partij. De servicekosten zijn afhankelijk van de grootte van het team en worden maandelijks betaald. Voordelen van het model:

 • Voorspelbaar en transparant budget
 • Flexibele projectomvang
 • Volledige controle over het team
 • Java-ontwikkelaars zijn volledig toegewijd aan uw project

Tip: u kunt profiteren van het model, zelfs als u midden in het proces wijzigingen wilt aanbrengen.

Op basis van het bovenstaande kun je besluiten om ontwikkelaars in te huren op uur-, parttime of fulltime basis.

6) Selectieproces

Zorg ervoor dat je het leuk vindt voordat je een ontwikkelteam inhuurt. Interview ook het ontwikkelingsteam waarmee u gaat werken om te zien of zij capabel genoeg zijn. Hun sterke punten zijn onder meer wireframe-modellering, gebruikersinterfaceontwerp, conceptontwerp, AR en API’s. Controleer de vereiste vaardigheden opnieuw en neem vervolgens uw definitieve beslissing. Niet elke ontwikkelaar zal over alle bovengenoemde vaardigheden beschikken en vervolgens mixen en matchen om een ​​briljant team te creëren.

7) Juiste ontwikkelingsmethodologie

De ontwikkelingsindustrie is dynamisch en voortdurend in ontwikkeling. Om deze reden zou u de voorkeur moeten geven aan Agile. Deze methode verkleint het risico van het gebruik van nieuwe functies. Tijdens het proces is er altijd een ononderbroken real-time communicatie.

Sneller, minder: deze methodologie is gericht op vereisten, planning, ontwikkeling, testen en levering.

Communicatie: duidelijke communicatie zorgt ervoor dat het proces op schema verloopt, zelfs als de omstandigheden blijven veranderen.

Feedback: u hoeft niet te wachten op de opleveringsfase om het succes te evalueren. Het snelheid en ontwikkelproces wordt regelmatig gecontroleerd.

Vertrouwen: teams die deze methodologie volgen, zijn zelforganiserend. Naast het volgen van de managementregels, begrijpen ze uw doelen en werken ze nog een mijl om deze te bereiken.

Agile is de geprefereerde methodologie omdat het de samenwerking, communicatie, ontwikkelingssnelheid, kwaliteit en transparantie verbetert. 

8) Bestudeer casestudy’s

De beste manier om meer te weten te komen over een ontwikkelingsbedrijf, is door een overzicht te hebben van uw casestudy’s. Kortom, voorbeelden van Java-ontwikkelingsprojecten zijn een duidelijk bewijs van hun effectiviteit bij de ontwikkeling.

9) Beslis over de grootte van het team

Zorg ervoor dat het offshore ontwikkelingsbedrijf het beste team heeft om uw project effectief af te handelen. Bepaal hoeveel teamleden u voor uw project wilt. De leden van het team dat u inhuurt, moeten op tijd leveren en een hoge kwaliteit behouden. Dit elimineerde onnodige vertragingen of onderbrekingen.

10) Veel tevreden klanten

Getuigenissen zijn een sociaal bewijs van tevreden klanten, aangezien ze voldoende vertrouwen geven in het ontwikkelaarsbedrijf en hun betrouwbaarheid. Uw projecten worden succesvol uitgevoerd als het team gepassioneerd genoeg is.

Een ding waar u op moet letten, is of de beoordelingen echt zijn of niet. U kunt ook vertrouwen op Google- en AngelList-recensies.

11) Uitgebreide service

Wat als u niet alleen Java-ontwikkelingsservices nodig heeft, maar ook ontwerp, ontwikkeling, testen en meer? Werk in dit geval samen met een outsourcingbedrijf dat u uitgebreide diensten biedt en tegelijkertijd uw project goed verzorgt.

Bovendien neemt het samenbrengen van alle services onder één dak alle rompslomp van uw project weg. Bovendien moeten de programmeurs die u inhuurt de waarde begrijpen van uw bedrijfsgeheimen, broncodes, gegevens en diverse informatie die u tijdens een geheimhoudingsverklaring aan hen verstrekt.

12) Geschiedenis van duurzame ontwikkeling van het bedrijf

Van tijd tot tijd verschijnen softwarebedrijven, het is belangrijk wie en hoeveel van hen het op de markt zullen houden. Huur online ervaren Java-ontwikkelaars in bij een bedrijf dat al meer dan tien jaar bestaat, constant groeit en een mooie toekomst heeft.

Deze bedrijven zullen u niet alleen helpen bij uw ontwikkeling, maar ze zullen u ook voorzien van Java-specialisten die verder gaan dan uw vereisten. Het helpt je ook om een ​​geweldig product te maken dat voldoet aan de behoeften van je gebruikers.

De toekomst van het inhuren van een extern team voor Java-ontwikkeling

Het rekruteren van IT-specialisten op afstand wordt de norm. Het belang van dergelijke teams voor het bedrijf ligt in de flexibiliteit van op vaardigheden gebaseerde rekrutering, terwijl de interne beheerskosten worden verlaagd.

Offshore-ontwikkeling komt in een stroomversnelling en zal niet snel bergafwaarts gaan. Hoewel er problemen waren waar outsourcingbedrijven mee omgingen en beter floreerden dan voorheen.

Grote klanten krijgen gespecialiseerde diensten. Jarenlange ervaring in deze branche heeft offshorebedrijven zelfs meer zelfvertrouwen en vertrouwen gegeven. Normen verbeteren, kennis en vaardigheden groeien. Gebruik deze 12 best practices voor het inhuren van Java-ontwikkelaars om de risico’s te minimaliseren dat u niet succesvol bent bij het ontwikkelen van uw project.

temp agency

https://www.globalrecruitment.info/