Column web
Image default
Banen en opleidingen

Java developer afdeling Bijsturing

Java developer afdeling Bijsturing – Amersfoort

Vast contract,
onbepaalde tijd
Fulltime,
Parttime

Dit ga je doen als Java Developer – Bijsturing bij NS

Je werkt aan de “ bijsturingsapplicatie tastbaar ” ( b @ m ). hiermee bestuurt de detachement transportbesturing 24 uur per dag de materieelinzet op 7. 000 treinritten. jouw werk heeft impact. de applicatie b @ m stelt zware invorderen aan de applicatie op beschikking, degelijkheid en performance. een bezield team dat jou met open armen ontvangt!
Anouk : bij ns ontvang je de heelal om jezelf te vormen, zowel op technisch als persoonlijk vlak.

Zo werkt het

Je werkt aan de bijsturingsapplicatie tastbaar ( b @ m ). hiermee bestuurt de gedeelte transportbesturing 24 uur per dag de materieelinzet op 7. 000 treinritten. jouw applicatie draagt er dus aan bij dat onze sporen lang genoeg zijn om al onze reizigers een zetel te kunnen bieden! Niet schattig als de sporen karren volgens plan, maar goed ook bij verstoringen, als door een defecte hakkepuf of een aanrijding alles anders loopt dan gedacht. b @ m helpt de gebruikers door zo’n keerpunt heen, en daarmee ook de reiziger. dat stelt zware opvorderen aan de applicatie op beschikbaarheid, deugdzaamheid, performance. in jouw rol ben jij van onschatbare nuttigheid bij:

Het overzetten van use cases, user stories en non-functional requirements naar een java implementatie. Het uitvoering van de vaan scrum processen ( voorstelbaar ) in een completeren rol als scrummaster het bewaken en verbeteren van de softwarekwaliteit, o. A. D. M. V. Testautomatisering. Het uitvoering van reviews op programmatuur en specificaties. Ontleding en doorvoeren van oplossingen ten status van ( programmatuur ) bevindingen. Ontleding en oplossen van ( performance ) problemen. Het trainen van junior developers onderdeel van deze functie is participatie in een roulerende 2e-lijns wachtdienst. Dit houdt in dat je in geval van urgente incidenten bereikbaar bent en hierop anticipeert in samenwerking met diverse disciplines en ketenpartners.

Agile werken

We ontwikkelen in ons team niet eenzaam met technologie, maar ook met onze methode van werken. Zo deponeren we vol in op continuous delivery en devops. En dat in 6 agile teams met een multidisciplinaire samenstelling per team. Van hen én van ons krijg je grootte en tijd om te sparren, weten te delen en te eigenmaken.

Hier gebeurt het

De sectie ltso is afdeling van it operatie. Ltso staat voor logistiek & transportbesturings service organisatie. Wij zorgen voor de ontwikkeling en toezicht van complexe, it-systemen die processen ondersteunen van o. A. De planning en bijsturing voor tastbaar, dienstregeling en treinpersoneel. In een notedop zorgt het team er zakelijk voor dat de treinen op tijd kunnen rijden. De werklocatie is nou amersfoort.

Dit neem je mee

Een afgeronde hbo-opleiding en vier jaar werkervaring als java developer. Kennen van java 8 enterprise edition. Kennen van relationele databases ( ervaring met oracle db is een pré ). Ervaring met multi-user systemen. Ervaring met ( automatisch ) testen. Kennen met het opgraven van user interfaces. Ervaring met scrum, agile, ci/cd en devops ( mindset en tooling ). Ervaring als scrummaster of lead developer in een complexe omtrek is een pré. Communicatief ingenieus en een goede kennen van de nederlandse en engelse taal. Wegens je t-shaped profiel ben je veelzijdig inzetbaar te de release train en spring je operationeel bij. Dit doe je met succes. Mede door de inspanning van jouw flexibele, proactieve denkwijze en brede interesse, zowel technisch als functioneel.

Op NS kun je rekenen

Werken bij ns betekent dat jij hét onderscheid kunt maken in de globe van duurzame mobiliteit. Je maken deel uit van een lijf die midden in de vennootschap staat en nederland in lichaamsbeweging brengt. Maar als 1 van de grootste werkgevers van nederland bezitten we je zoveel meer te bieden.

Voor deze functie is dit bij andere:

Een maximaal traktement van € 5. 149, 08 bruto per tijdsperiode ( o. B. V. 36-urige werkweek ). Een 36-urige werkweek. Vijf weken verloftijd ( 180 uur ) op basis van fulltime dienstverband. 1, 1 maal je contractuele arbeidsduur per week subjectief begroting ( vakantie divisie van keuzeplan ). De tijd om drie christelijke feestdagen om te omruilen voor drie niet-christelijke feestdagen. 3 % eindejaarsuitkering, 8 % vakantietoeslag en een uitstekende pensioenregeling. Je treinreizen in de 2e klas zijn gratis ; in de 1e klas reizen kan tegemoet een kleine eigen bijdrage. Gratis treinreizen in de daluren voor je gezinsleden. Korting op europese treinreizen zodra je 1 jaar bij ns werkt. Professionele ontwikkelingsmogelijkheden en een keuzeplan. De tijd tot thuiswerken en flexibele kantooruren ( in overleg ).
Bij goed werken, krijg je na een jaar een vast contract.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/solliciteer.html