Column web
Image default
Dienstverlening

Vuurrood Veiligheid biedt verschillende EHBO cursussen aan

Wilt u een goede EHBO cursus in Den Haag volgen? Het bedrijf Vuurrood Veiligheid is een uitstekend adres om EHBO cursussen te volgen! Is het de allereerste keer dat u een EHBO cursus gaat volgen? Of is het tijd voor uw jaarlijkse herhaling? Het maakt niet uit, wij bij Vuurrood Veiligheid bieden alle cursussen aan. Van beginners tot gevorderden, iedereen kan bij ons terecht. De minimale leeftijd om een EHBO cursus te kunnen volgen is 14 jaar.

Een ongeluk zit in een klein hoekje. En een ongeluk gebeurt meestal onverwachts. Hoe fijn is het om degene die een ongeluk heeft gehad direct van eerste hulp te kunnen voorzien. Of het nou een val van een trap, een vinger ergens tussen, kokend water over iemand heen of een auto ongeluk betreft, na het volgen van een EHBO cursus kunt u in dit soort gevallen meteen de gewonde helpen. Hierdoor kunt u ervoor zorgen dat de persoon die gewond is geraakt minder pijn zal hebben of zelfs zijn of haar leven redden.

Tijdens onze EHBO cursus leert u precies wat u moet doen om goede hulp te verlenen, maar u leert ook wat u juist niet moet doen wanneer u een slachtoffer helpt. Een verpleegkundige en/of een instructeur Eerste Hulp geeft de cursus. Tijdens de basis cursus EHBO krijgt u de basisprincipes aangeleerd van Eerste Hulp, de Keten van Overleven en Acute Hulpverleningsprocedure. Naast de theorie is er tijdens de cursus veel ruimte om diverse levensreddende vaardigheden in de praktijk te oefenen. Tijdens het oefenen worden er, bij de tweedaagse cursus, lotusslachtoffers ingeschakeld. Dit zijn een soort acteurs die het slachtoffer spelen en verschillende situaties en scenario’s spelen waarbij ze ‘gewond’ raken. Op deze manier kunt u het totaalplaatje bij een ongeluk goed oefenen.

EHBO aan kinderen

Bent u ouder, opa, oma of oppas en vindt u het fijn om goed te weten hoe u moet handelen nadat een kind een ongelukje heeft gehad? Dan kunt u de cursus EHBO aan kinderen volgen bij Vuurrood Veiligheid. Kinderen zijn erg bewegelijk, vliegensvlug en zien vaak nog nergens gevaar in. Ergens vanaf vallen, vingertjes klemmen of iets verkeerds binnenkrijgen, het kan zomaar gebeuren. Na het volgen van de EHBO aan kinderen weet u precies wat u in welke situatie moet doen.  

 

https://www.vuurroodbv.nl/

Gerelateerde artikelen

EMS training, een spieropbouwende training voor het hele lichaam

SEO bedrijf met ervaring

Elektricien Nieuwegein 030 de beste elektricien in uw regio