Column web
Image default
Woning en Tuin

Een nieuwe vloerlamp of hanglamp online bestellen

Een mooie hanglamp maakt een moderne living compleet. Maar hoe vind je nu die ene lamp die het beste past? En waar vind je zo’n lamp? Om met de laatste vraag te beginnen: directlampen.nl is een uitstekend adres. In deze online shop vind je eindeloos veel lampen.

Ruime keuze

Je hebt de keuze uit de meest uiteenlopende stijlen, maten, kleuren en materialen. Direct Lampen heeft ook een showroom waar je alle lampen kunt bewonderen. Vind je het lastig een keuze te maken, dan kunnen de medewerkers je ter plekke inspireren en adviseren! En dat brengt ons bij de eerste vraag: de weg naar de perfecte hanglamp voor jouw woonkamer.

Voordat je om advies vraagt, is het handig te weten wat er allemaal mogelijk is. We geven een eerste indruk: grote hanglampen, landelijke lampen, industriële ontwerpen, kleine modellen en hanglampen die speciaal ontworpen zijn om boven de eettafel te hangen. Dan zijn er natuurlijk ook nog kroonluchters, LED hanglampen en vide lampen. Vide lampen zijn bedoeld voor een trapgat of trapportaal, maar komen evenzogoed tot hun recht in huiskamers met hoge plafonds.

Vloerlamp: handig en stijlvol

Als je op zoek bent naar nieuwe verlichting voor de woonkamer, mag een stijlvolle vloerlamp niet ontbreken. We geven twee concrete voorbeelden. De gebogen vloerlamp Trio Leuchten in zwart met goud. Dit is een sierlijke én functionele lamp. De gebogen stang zorgt voor een modieuze uitstraling. Deze vloerlamp is gemaakt van duurzaam metaal en heeft de volgende afmetingen: 155 cm hoog, 75 cm diep en 25 cm diep. De voetmaten zijn: diameter 4,5 cm; breedte 25 cm; diepte 25 cm; hoogte 4,5 cm. De kap is 25 cm breed, 25 cm diep, 12,5 cm hoog en heeft een diameter van 25 cm. Heel handig: de lamp is kantelbaar. De gouden binnenkant zorgt voor een aangenaam warme gloed.

Houd je van chique en klassiek? Dan is de Mexlite Eelco wellicht iets voor jou. Deze staande lamp heeft een metalen stang. De zwart met gouden kap heeft een diameter van maar liefst 60 cm. Een lamp als deze geeft echt sfeer! Neem snel een kijkje op de site en laat je inspireren!

https://www.directlampen.nl/

Gerelateerde artikelen

Offerte voor het laten bouwen van serres

Hoe kom je aan een waterontharder?

Welk haardhout ruikt het lekkerst?