Column web
Image default
Aanbiedingen

Met deze stijlen en kleuren creëer je een inspirerende werkomgeving

Met deze stijlen en kleuren creëer je een inspirerende werkomgeving 

Een werkplek kan héél mooi ingericht zijn maar ook héél saai zijn, en daardoor weinig inspiratie en motivatie geven. Je kijkt er immers de hele werkdag tegenaan. Vooral voor de creatieve breinen en de out-of-the box thinkers is het uitermate belangrijk om iedere dag weer met toffe en innovatieve ideeën te komen. Ook de werkomgeving helpt daarin mee! Om een inspirerende werkomgeving te creëren, kun je een aantal dingen doen. Wij leggen het je hieronder uit. 

  1. 3D behang 

De achterwand van je werkomgeving is hetgeen waar je de hele dag tegenaan kijkt. Als het enkel een saaie witte of grijze muur is, geeft dit totaal geen inspiratie. Als je een prachtig 3D behang hebt met een mooie achtergrond, dan ontdek je misschien steeds weer iets nieuws in het plaatje. Iets wat je triggert of op een idee brengt. 

  1. Plaatjes van de geschiedenis van jouw bedrijf

Heeft jouw bedrijf al een rijke geschiedenis? Dan is het mooi om een foto wall te maken. Een soort tijdlijn of een soort wall of fame. Dit fleurt het kantoor natuurlijk op, maar is ook heel interessant voor bezoekers, klanten en partners om te zien. Hoe is het product tot stand gekomen en hoe is het allemaal begonnen? 

  1. Brainstorm ruimte 

Brainstormen en moodboards kunnen je bedrijf weer een nieuwe richting insturen. Bij brainstormen is eigenlijk niets fout. Iedere sticky note die je op het bord plakt is van waarde. Dit zorgt ervoor dat je lekker out-of-the-box kunt denken en niet te veel binnen kaders denkt. Zorg dat je hier een goede ruimte voor hebt met een mooie wand waar allerlei ideeën kunnen worden opgeschreven of opgeplakt. 

  1. Kleuren voor inspiratie 

Oranje: Het is een uitgesproken kleur, maar deze kleur kan veel creativiteit én positiviteit opwekken. De kleur staat onder andere voor opwinding en enthousiasme en kan medewerkers een creatieve boost geven. Inspiratie nodig voor een brainstormruimte? Verf de achterwand van de brainstorm muur oranje! Benieuwd hoe je verder de kantoren kan inrichten? Kijk dan eens op katoprojecten.nl/.

https://katoprojecten.nl/kantoorinrichting/