Column web
Image default
Dienstverlening

Op de dienstverlening van Frigo Group kunt u volledig vertrouwen

In 1973 begon Frigo Group relatief kleinschalig in Nieuw-Vennep. Akkerbouwer Hein van Elderen zag een gat in de markt en liet een duurzaam koelhuis bouwen. Inmiddels is er een tweede vriesopslag bijgekomen in ’s-Heerenberg. Het logistieke hoofdkantoor dat alle koeltransport coördineert, zetelt in Geldermalsen. De vrachtwagens van Frigo rijden dagelijks in de Benelux en ook richting Frankrijk, Duitsland, Spanje, Portugal, Oost-Europa en Scandinavië. Hein is inmiddels met pensioen, twee dochters hebben het stokje overgenomen. Het moderne Frigo Group heeft veel te bieden. De medewerkers beschikken over specialistische kennis omtrent koelen, invriezen en overbrengen van de meest uiteenlopende levensmiddelen. Hygiëne- en veiligheidsregels worden zorgvuldig opgevolgd. 24/7 camerabewaking maakt dat eventuele calamiteiten direct in de kiem gesmoord worden.

Transporten gebeuren volgens strakke schema’s

Uw prioriteit als producent, leverancier of tussenhandelaar is het op tijd afleveren van de juiste hoeveelheid producten op de afgesproken plek. Dit is precies waar Frigo ook voorrang aan geeft. Het geconditioneerd transport gebeurt volgens strakke schema’s. Zowel tijdens de opslag als het transport wordt de temperatuur nauwlettend in de gaten gehouden. De vries-units en wagens zijn uitgerust met speciale registratieapparatuur. Frigo Group kan het gehele proces van gekoeld vervoeren, opslaan en door-vervoeren van u overnemen. In de tussentijd kunt u op ieder gewenst moment uw voorraden in de gaten houden. U krijgt daartoe een persoonlijke login voor het Warehouse Management System.

Frigo Group is een veelzijdig bedrijf. Met de volgende branches wordt zaken gedaan:

-brood, gebak en desserts;
-rood en geel fruit;
-vers vlees;
-kip en ander pluimvee;
-vis en visproducten.

Frigo kan grote hoeveelheden aan, maar zegt zeker geen nee tegen een kleine vracht. Doordat gewerkt wordt volgens het groupage-principe is iedere klant welkom. Als u geïnteresseerd bent in nieuws over Frigo Group, kunt u zich abonneren op de nieuwsbrief. U vult online uw emailadres in en de brief wordt vervolgens automatisch verstuurd. Op de website verschijnen regelmatig interessante artikelen over wat er reilt en zeilt in de diepvries business. Houd www.frigogroup.com dus in de gaten!

 

https://www.frigogroup.com/