Column web
Image default
Dienstverlening

RVS naamplaatjes kunt u bestellen bij De Naambordenspecialist

Naamplaatjes of deurplaatjes van RVS kunt u bij De Naambordenspecialist bestellen. Naamplaatjes zijn zeer sterk en klein van formaat. Ze zijn ideaal voor het gebruik op deuren, brievenbussen, gevels en prijsbekers. De Naambordenspecialist heeft zeer veel keuze in naamplaatjes. Ze zijn te bestellen in diverse afmetingen, van zeer klein tot groter. De naamplaatjes zijn verkrijgbaar in diverse vormen, zoals rechthoekig, vierkant en ovaal. Het lettertype kunt u zelf bepalen, u heeft de keuze uit meerdere lettertypen. De letters worden in het zwart in het naamplaatje gegraveerd.

De naambordjes van RVS kennen 2 manieren om opgehangen te worden. Een daarvan is met stevig tape, deze manier van bevestigen is ideaal bij een houten deur of een brievenbus, u kunt het naamplaatje er eenvoudig opplakken. De andere manier is met schroefjes en dopjes. Deze worden meegeleverd met het naambordje. U kunt zo het naambordje eenvoudig bevestigen op bijvoorbeeld een gevel. Let op, niet bij elk type naambordje worden schroefjes meegeleverd. Op de site staat duidelijk aangegeven welk bevestigingsmateriaal bij ieder naambordje geleverd wordt. Meestal heeft u uw bestelde bordje al binnen 2 tot 5 werkdagen in huis. En de verzending binnen Nederland is bijna altijd kosteloos.

Ook bordjes met alleen een huisnummer in het assortiment

De Naambordenspecialist heeft ook diverse bordjes voor huisnummers in het assortiment. Wanneer u geen namen op uw voordeurbord wilt hebben biedt een bordje met alleen een huisnummer uitkomst. De huisnummerbordjes zijn er in verschillende materialen. Ook bij deze bordjes kunt u kiezen uit talloze formaten, vormen en lettertypen.

Het bestellen van naambordjes bij De Naambordenspecialist spreekt helemaal voor zich. De site is zeer overzichtelijk, alle naamborden staan gerangschikt op het soort materiaal. Nadat u op een soort materiaal heeft geklikt kunt u het type naambord uitkiezen. Vervolgens kunt u alle stappen volgen om uw naambord te ontwerpen. Heeft u toch nog vragen of staat hetgeen dat u wilt er niet bij? Neem dan zeker even contact op met De Naambordenspecialist, zij helpen u graag verder.

 

https://www.denaambordenspecialist.nl/