Column web
Image default
Beauty en verzorging

Van Lennep Kliniek verwijderd geheel veilig uw fronsrimpels

Iedereen krijgt er wel een keer mee te maken: fronsrimpels. Fronsrimpels kunnen zelfs op jongere leeftijd al ontstaan. Fronsrimpels zijn de verticale rimpels of lijnen tussen de wenkbrauwen. De soms diepe groeven kunnen een strenge of boze blik veroorzaken, waar u niet blij mee bent. Vaak ontstaat een fronsrimpel doordat de spieren tussen de wenkbrauwen overmatig aanspannen. Het goede nieuws is dat er iets aan fronsrimpels gedaan kan worden. Met verschillende veilige methoden kunnen fronsrimpels verwijderd worden.

Een kliniek die deze behandelingen uitvoert is Van Lennep Kliniek. Wanneer u last heeft van fronsrimpels wordt het aangeraden om de rimpels preventief te behandelen, zo voorkomt u dat de fronsrimpel een blijvende diepe groef wordt.

Meerdere methodes en behandelingen om fronsrimpels te verwijderen

Een methode om de fronsrimpels te verwijderen is door middel van Botox. Een behandeling met Botox is geheel veilig en uiterst effectief. De injectable Botox wordt in de fronsrimpel aangebracht. De werkzame stof botulinetoxine zorgt ervoor dat de spieractiviteit afneemt. Fronsrimpels zullen sterk verminderen na een behandeling met Botox. Na de behandeling met Botox duurt het 5 tot 8 dagen tot het eerste resultaat zichtbaar wordt. De behandeling met Botox zal elke 3 tot 9 maanden herhaald worden om het gewenste effect te behouden.

Een andere manier om de fronsrimpels te verwijderen is door middel van hyaluronzuur fillers. De groef van de fronsrimpel wordt bij deze behandeling opgevuld door een lichaamseigen stof.  De fillers van onder andere Restylane en Juvederm zorgen tegenwoordig voor een lange termijn oplossing. U bent, na een behandeling met fillers, dus voorlopig van uw fronsrimpels af. Het effect van de behandeling met fillers is direct zichtbaar. De behandeling met fillers zal na 12 tot 18 maanden weer herhaald moeten worden om het gewenste effect te behouden.

Uw huid verstevigen met een Profhilo behandeling

Wilt u de huid bij uw gezicht, decolleté, hals, handen of armen verstevigen? Dan kunt u kiezen voor een Profhilo behandeling. Het resultaat na deze behandeling is werkelijk prachtig! De cosmetisch arts kan u alles vertellen over deze methode. U kunt vrijblijvend een afspraak maken bij Van Lennep Kliniek, het eerste consult is altijd gratis.

https://www.vanlennepkliniek.nl/