Originele onderdelen en handige technische info voor VW Classic bezitters!

Een goed bereikbaar en uiterst betrouwbaar adres voor onderdelen VW Kever is Paruzzi al jarenlang! Grote parts als een revisiemotor, een achterbumper en een uitlaat kun je er bestellen. De meest uiteenlopende kleine artikelen vind je er ook: een achteruitrijlicht schakelaar met 6.3 mm vlakstekkers, een differentieel lager ring afdichting (twee per verpakking) en een olie aftapplug of automaat versnellingsbak borgbout. Per item staat vermeld wat de prijs is, onder welk origineel nummer en Paruzzi nummer het geregistreerd staat. Aanvullend lees je voor welke type VW het onderdeel geschikt is en hoeveel exemplaren er in totaal nog op voorraad zijn. Is het gene dat je zoekt uitverkocht? Klik op ‘email mij indien voorradig’ en het Paruzzi-team houdt je op de hoogte. In de meeste gevallen gaat er bij Paruzzi dezelfde dag nog een bestelling uit; lang hoef jij dus niet te wachten. Kun je maar niet vinden wat je nodig hebt? Bel gerust het Paruzzi-team. Je bent niet de eerste en je zult ook niet de laatste zijn. Soms is het gewoon zoeken naar de spreekwoordelijke speld in de hooiberg.

Heb je de koperen remleiding, de compleet verchroomde velgen of de uitlaat met aluminium slang inmiddels aangeschaft? Blijf nog even op Paruzzi.com want er valt nog zoveel te beleven. Het lezen van de super interessante nieuwsbrief bijvoorbeeld. Alle brieven van het afgelopen jaar staan keurig gearchiveerd online. Er worden onderwerpen behandeld als:

  • het plaatsen van een versterkte koppeling drukgroep;
  • het herstellen van een olielekkage tussen de oliefiltersteun en het motorcarter;
  • het monteren van kabels op de compensatiebeugel bovenop de handrem.

In de nieuwsbrief worden nieuwe parts besproken en je krijgt te horen welke onderdelen niet meer leverbaar zijn (vaak doordat er betere, vervangende producten op de markt zijn verschenen). Word jij nieuwsgierig naar zoveel boeiend VW Classic nieuws? Geef je snel op voor de nieuwsbrief. Je krijgt ‘m voortaan 1 of 2 keer per maand automatisch per mail toegestuurd.

https://www.paruzzi.com/nl/