Column web
Image default
Kinderen

Radiografie en auto’s, goede combi?

Mooie radiografisch bestuurbare auto, is dat nou iets wat de maatschappij wilt? De op afstand bestuurbare auto (ABA) is natuurlijk al een bekend fenomeen tegenwoordig en iedereen wilt hier wel een stukje van proeven. Daarnaast is het ook beter voor het milieu en welzijn van de mens in dat opzicht. De auto’s die nu rijden op de weg op benzine en diesel zullen uiteindelijk verdwijnen van de rijweg en zal worden vervangen door een elektra variant en daar kan de maatschappij helaas geen tegenstrijd in brengen. Hierdoor kan je denken dat het niet meer in de hand ligt waar jezelf in gaat rijden, maar dat is niet helemaal de waarheid. Er zijn zal keuzes die je kan maken waardoor jij je eigen ervaring kan maken.

Milieu van de auto verbeteren

Het eerste stukje wat verandert zal de verbetering van het milieu zijn. De auto’s die nu op de weg rijden, zijn natuurlijk vervuilend voor het milieu en het klimaat. Daardoor is het nu een verbetering op het gebied van het milieu als er elektrische auto’s rijden op de banen. Hierdoor zal de uitstoot van auto’s een stuk verminderd worden en de mate CO2 in de lucht ook veel minder worden dan wat er tegenwoordig in de lucht wordt gespoten. Ook zal er veel minder vieze luchtjes optreden in de lucht en zal het in het algemeen veel schoner ruiken en aanvoelen, vooral in de dichtbevolkte steden waar veel voertuigen rijden op de rijbanen gedurende de dag.

De welzijn van de mens

Ook het welzijn van mij en jou zal verbeteren als we vanaf nu slimme elektrische auto’s gaan rijden in plaats van de gebruikelijk auto’s die we nu gebruiken. Denk aan de auto’s de nu te rijden zijn waardoor je tijdens het rijden vermoeid raakt en uiteindelijk ongelukken mee gaat krijgen, omdat je in slaap valt achter het stuur. De auto’s van de toekomst rijden uit zichzelf en heb je geen last meer van inspanning tijdens het rijden. Sommigen vinden dit helemaal niks en andere mensen vinden dit een geweldige ontwikkeling. Wat zeker is is dat we geen verandering hierin kunnen brengen en de toekomst uiteindelijk zo zal lopen. Dit is niet perse een slecht fenomeen, maar wel iets waar veel mensen aan moeten wennen.