Slim kiezen met de houten vloer Den Bosch van AvanceFloors

Er zijn behoorlijk wat keuzemogelijkheden voor een houten vloer den Bosch. Vaak zie je door de bomen het bos niet meer. Daarom hebben we het bij AvanceFloors houten vloeren gemakkelijk voor je gemaakt. Wij hebben alle keuzes samengevat naar 6 simpele stappen. Op zoek naar een houten vloer den Bosch voor in je woning of appartement? Bekijk dan de mogelijkheden van AvanceFloors houten vloeren die verkrijgbaar zijn op meerdere plekken in omgeving den Bosch. 

Een houten vloer den Bosch: slim kiezen met AvanceFloors

Stap 1: Welke soort houten vloer moet ik kiezen?

Er zijn twee soorten eiken houten vloeren verkrijgbaar in omgeving den Bosch. Tegenwoordig is 95% van de houten vloeren samengesteld (of lamelparket, meerlaags parket; andere benamingen die je tegenkomt in de markt. Voor massief eiken hout wordt nog maar zelden gekozen.

Stap 2: Welke kleur houten vloer vind je mooi?

Er zijn behoorlijk wat kleuren waaruit je kunt kiezen. Van licht bruin tot de populaire en tijdloze whitewahs houten vloeren tot de hippe en trendy houtlook kleuren.

Stap 3: Kies je voor planken of liever een patroonvloer?

De meest populaire keuze is de planken houten vloer. Dan zul je een keuze moeten maken voor de breedte van de vloer. De breedte van 18cm is veruit het meest populaire. We zien wel dat 24 cm ook steeds populairder wordt. Liever geen planken maar een visgraat of hongaarse punt patroonvloer? Dat is ook mogelijk! Kies een extra smal of extra breed en lang.

Stap 4: Welke kwaliteit houten vloer den Bosch?

Er zijn verschillende kwaliteitssorteringen in de eiken houten vloer. Een rustieke vloer heeft wat noesten en kwasten. Hou je daar niet van? Kies dan voor een minder rustieke of een premier houten vloer.

Stap 5: Wil je een extra afwerking voor je houten vloer?

Standaard worden de planken geschuurd en afgewerkt met een bepaalde kleur geleverd. Vindt je een extra afwerking zoals bijvoorbeeld het fijnbezagen, borstelen of verouderen mooi? Dan is dat uiteraard ook mogelijk. 

Stap 6: Welke accessoires bij je houten vloer?

Je hebt nu een prachtige houten vloer samengesteld. Dan moet deze ook mooi worden afgewerkt voor een stralende vloer. Kies in deze stap bijpassende plinten en eventueel traptreden of een convectorputrooster.

AvanceFloors houten vloer heeft meerdere verkooppunten in omgeving den Bosch. Bovendien kun je met AvanceFloors simpel een houten vloer den Bosch kiezen.