Column web
Computers / Internet / Searching

Zon onder, licht(bak) aan!

U wilt opvallen met uw bedrijf, daarvoor heeft u het ooit in het leven geroepen. Maar hoe? U bent niet de eerste ondernemer die zich, zeker bij de oprichting van uw bedrijf, mee bezighoudt. Dit hangt van een aantal factoren af. Heeft u bijvoorbeeld een eigen pand? Dan is het plaatsen van lichtbakken zeker het overwegen waard. Het is namelijk een eenmalige handeling die u jarenlang aandacht en daarmee mogelijke klandizie kan opleveren. Wel is het zaak deze manier van buitenreclame goed aan te pakken.

Subtiel opvallen met een lichtbak

Een lichtbak is niet alleen zeer effectief omdat hij zo opvalt. Juist een te opvallende lichtbak kan tot irritatie leiden bij voorbijgangers. Het is dus juist de kunst om een goede tussenweg te vinden. U wilt niet dat potentiële klanten uw bedrijfsnaam koppelen aan een negatief beeld. Hoe u dat doet? Door allereerst goed na te denken over de plaats waar de u de lichtbak wilt bevestigen. Recht aan de gevel? Juist onder een luifel? Of liever aan de zijkant van uw pand? Wanneer u de plaatst heeft bepaald, is het zaak om te kijken hoeveel ruimte de lichtbak mag innemen. Kies afmetingen waarop uw bedrijfsnaam en logo duidelijk leesbaar zijn. Vaak valt de grootte die hiervoor nodig is Ook kunt u ervoor kiezen het slechts bij een reclamebord te houden dat niet oplicht in het donker, op die manier valt u alleen overdag op. Ook dan weten klanten u gegarandeerd goed te vinden!

Een echte Bosman op het dak?

Of aan de gevel natuurlijk. Want waar u uw eigen Bosman gaat plaatsen, dat is helemaal aan u. Waarom wij Bosman noemen? Omdat dit een zeer ervaren bedrijf is dat al ruim veertig jaar de meest uiteenlopende soorten lichtbakken plaatst. Benieuwd naar wat er voor u mogelijk is? Neem dan gerust eens contact op, of kom eens langs op de werkplaats. Dan kunt u vast een voorproefje bekijken.

https://www.bosmanreklame.nl/